Helyi sport

2022.03.07. 10:38

Már jobb volt a játék

A Makó megint egygólos vereséget szenvedett, ezúttal az Iváncsa otthonában a labdarúgó NB III. Közép csoportjában.

Munkatársunktól

Nagy helyzetek nélkül telt el az első félidő. Az első tíz perc inkább makói dominanciát hozott, ám utána iváncsai fölény következett, de összességében kiegyenlített mezőnyjátékot hozott ez a játékrész. A vendégek szervezettsége és védekezési képessége javult az elmúlt két hétben tanúsított teljesítményhez képest, de az ellenfél kapujára nem volt veszélyes a Makó. 

 

A 48. percben nagy iváncsai helyzetet úszott meg a vendégcsapat, amikor bal oldal középre ívelés után az érkező csatár közelről a kapu mellé fejelt. Az 53. percben egy gyors hazai támadás végén a kilépő Kercsó 15 méterről Bordás Dániel mellett a kapu jobb oldalába lőtt, 1-0. 

A második félidő sokkal mozgalmasabb volt, mint az első, és ebben a Makónak is volt szerepe, de a távoli lövések, illetve a beadás utáni fejesek is elkerülték a hazai kaput, illetve a másik oldalon szintén voltak veszélyes lehetőségek. 

 

Siha Zsolt: – Sokkal jobb teljesítményt nyújtottunk, mint az előző két mérkőzésen, viszont ez is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy pontot szerezzünk. Még többet kell dolgoznunk, és ígérhetem, a jövőben többet is dolgozunk majd. 

 

Iváncsa–Makó 1-0 (1-0)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 24. forduló. 

Iváncsa, 200 néző. 

Vezette: Fehérvári Patrik (Szabó D., Topálszki). 

Iváncsa: Varga Á. – Nyul, Kercsó, Balogh L., Kovács S., Fekecs, Aradi, Cseszneki (Kozma R., 83.), Vallejos (Fehér I., 81.), Pribél, Madarász. 

Vezetőedző: Tóth András. 

Makó: Bordás – Tamaskó, Rózsahegyi (Magyar Gy., 74.), Seres, Zámbori D. – Pócs T., Belanka, Juhász J., Nikics, Rabecz (Major E., 59.) – Széll K. 

Vezetőedző: Siha Zsolt. 

Gólszerző: Kercsó (53.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában