Holnap a Szentgotthárd II. -t fogadja a Szeged

2022.04.01. 12:45

Javítás a kupában

A férfi tekecsapat magyar kupában a Zengő Alföld Szegedi TE szombaton 12 órától a Szentgotthárd II. csapatát fogadja az újszegedi teke- és bowlingcentrumban.

M. J.

Karsai László a magyar kupában vigasztalódhat. Fotó: Frank Yvette

Nincs idő szomorkodni, fel kell emelni a fejet, és menni kell tovább. 
 

A férfi teke-csapat-szuperligában a Zengő Alföld Szegedi TE elvesztette a Zalaegerszeg elleni hazai meccset, így második lett a bajnokságban. Ám feladat még akad bőven a játékosok előtt, itt van mindjárt holnap 12 órától a magyar kupában a Szentgotthárd II. elleni visszavágó. Mint ismert, a szegediek idegenben 3:3-as döntetlent értek el, így jó eséllyel várhatják a visszavágót, amelynek az újszegedi teke- és bowlingcentrum ad otthont. A sorozat érdekessége, hogy csak négy párban küzdenek az együttesek, míg a csapatbajnokságban hat pár után alakul ki a végeredmény. 
 

 

A Zengő Alföld a Kazincbarcika, a vasiak az Oroszlány ellen jutottak tovább korábban, majd amelyik csapat ezt a párharcot is megnyeri, arra újra a Szentgotthárd vár, annak is a szuperligás együttese. És aki ezt a harmadik körös csatát sikerrel veszi, a hármas döntőbe kerül, amelyet Bátonyterenyén rendeznek meg. 
 

 

A szegedi játékosok közül Brancsek János, Kiss Norbert és Zapletán Zsombor érdekelt lesz az észtországi (Elva) egyéni világbajnokságon (május 23–28.) is, illetve a többiek a keleti régiós bajnokságon, majd a válogatottakkal kiegészülve az egyéni ob-n is. 
 

Címkék#teke#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában