Mutatjuk a programot

2022.08.12. 11:55

17 mérkőzéssel megkezdődik a megyei futball kupasorozata

Tizenhét mérkőzéssel rajtol el ezen a hétvégén a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó magyar kupa idei kiírása. A tervezettnél egy meccsel kevesebbet rendeznek, ugyanis a Gyálarét játék nélkül jutott tovább a Nagymágoccsal szemben.

B.D.

Ezen a hétvégén útjára indul a labda a Csongrád-Csanád megyei labdarúgásban is.

Fotó: Török János, illusztráció

Az első fordulóban nem vesznek részt a megyei I. osztály csapatai (Algyő, Deszk, Kiskundorozsma, FK 1899 Szeged-SZEOL, Balástya, Mórahalom, Szentesi Kinizsi, SZVSE-PizzaMonster, Tiszasziget, UTC), valamint az onnan kiesett Bordány és az Apátfalva, illetvea tavalyi II. osztály bronzérmese, a Sándorfalva. 

A továbbjutás egy találkozón dől el. Amennyiben a rendes játékidő végén döntetlenre állnak a csapatok, tizenegyesrúgásokkal döntik el a meccs sorsát. 

A program, szombat, 17.30: Maroslele–Tömörkény, Kübekháza–Ruzsa, Mozogj a Sport SE–Zsombó (helyszín: Szentes), Tápé–St. Mihály, Öttömös–Mindszent, Forráskút–Baks, Fülöp SE–Üllés (helyszín: Szatymaz), Szikáncs–Zákányszék, Székkutas–Csongrád, Dóc–Mártély, Feketeszéli Domaszék–Eperjes, Röszke–Ásotthalom. Vasárnap, 17.30: Ópusztaszer–Csengele, Pusztamérges–ContiTech-Csanádpalotai FC, Nagylak–Földeák, Szatymaz–Szegvár. 18 óra: Kistelek–Csanytelek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában