15 meccset játszanak szerdán

2022.08.30. 12:34

A legjobb 16 közé jutás a tét a megyei kupában

Megyei kupafordulóval, a második körrel zárul a nyár és augusztus. A tét a legjobb tizenhat közé jutás lesz szerdán este, igazi rangadókat is rendeznek, többek között Mártélyon, Bordányban Csengelén is.

Becsei Dávid

Az országos főtáblán továbbjutott kék-piros mezes SZVSE-nek a megyei kupában Gyálaréten lesz jelenése.

Fotó: Sándor Judit/MW

Zsúfolt időszakot él meg a megyei I. osztályú Deszk labdarúgócsapata. Múlt csütörtökön az FK 1899 Szeged-SZEOL új otthonában vendégeskedett, vasárnap pedig már az ASR Gázgyárt fogadta a MOL Magyar Kupa országos főtábláján. A 2. fordulós találkozót 3–1-es bravúrsikerrel vették, ma pedig már a megyehármat két győzelemmel kezdő Csanádpalotához utaznak. A mozgalmas hetet pénteken 17.30-tól már megyeegyes bajnokin Szentesen zárják. 

Több érdekes és izgalmas párosítást is tartogat a megyei kupa második köre. Az FK Bordányban vizitál, míg a jól rajtoló, de a megyekettes második fordulót vereséggel záró Csengele és Sándorfalva egymással találkozik előbbi otthonában. Balástyára megyeegyes csörtére érkezik az Algyő de rangadónak ígérkezik a Tiszasziget mártélyi játéka is. 

A továbbjutásról egy mérkőzés dönt. Amennyiben a rendes játékidő döntetlennel zárul, akkor azonnal tizenegyesrúgásokkal döntik el a győzelem sorsát. 

A program, Csongrád-Csanád megyei Kupa, 2. forduló, ma 17 óra: Ruzsa KSE–Mindszenti SC SE, Szatymazi SE–Üllés, ContiTech-Csanádpalotai FC–Deszk SC, Mártély SK–Tiszasziget SE, Zsombó SE–St. Mihály FC, KSE Balástya–Algyő SK, Gyálarét–SZVSE-G-Falc Kft., Eperjes FC–Szentesi Kinizsi, Zákányszék KSK–Szeged Pázsit SE, Földeáki TC–UTC, Tömörkény KSE–Ásotthalmi TE, Csanytelek SC–Székkutas TC, Csengele KSE–Sándorfalva SKE. 17.30: Apátfalva SC–Mórahalom VSE. 18 óra: Bordány SK–FK 1899 Szeged-SZEOL. 

A Forráskút FK–ESK Kiskundorozsma mérkőzést szeptember 7-én 16.30-tól játsszák. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában