Helyi sport

2022.09.09. 11:43

Villanyfényes szegedi rangadó a megyei futball hétvégi kínálatában

Újabb teljes forduló következik a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságokban. A megyei I. és II. osztályban egyaránt három csapat várja pontveszteség nélkül a következő játéknapot.

V. P.

Ismét hazai pályán játszik a Kiskundorozsma.

Fotó: Gémes Sándor, MW

A megyeegyben a Tiszasziget Szentesre látogat, a Szeged-Csanád GA II. pedig a Balástya vendége lesz: a harmadik kilencpontos csapat, a Kiskundorozsma pedig a HFC II.-t fogadja.

A megyekettőben az Ásotthalom, a Mártély és a Mindszent várhatja 9 ponttal a negyedik fordulót, a fordulóból egy meccset, a Csongrád–Szegvár találkozót később rendezik meg. 

Hazai pályán is bemutatkozik az újjáalakuló Tápé a megyenégyben, a csapat a Kiskundorozsma II.-t fogadja első hazai bajnokiján.

A hétvége teljes programja, megyei I. osztály, szombat, 16.30: Kiskundorozsma–Hódmezővásárhelyi FC II., UTC–Deszk, Szentesi Kinizsi–Tiszasziget, Mórahalom–Algyő, Balástya–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. 19 óra: FK 1899 Szeged-SZEOL–SZVSE-G-Falc Kft. 

Megyei II. osztály, szombat, 16.30: Csanytelek–Tömörkény, Mártély–Makó II., Ásotthalom–Sándorfalva. Vasárnap, 14.30: Szegedi Pázsit–Mindszent. 16.30: Üllés–St. Mihály, Székkutas–Apátfalva. 17 óra: Csengele–Bordány. A Csongrád–Szegvár meccset december 10-én pótolják. 

Megyei III. osztály, szombat, 16.30: Zsombó–Ruzsa, ContiTech-Csanádpalota–Sándorfalva II. Vasárnap, 10 óra: Makó-Duocor-Givaudan–Öttömös. 13 óra: Bordány II.–Baks. 16.30: Pusztamérges–Zákányszék, Algyő II.–Röszke, Földeák–Forráskút. 

Megyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 16.30: Domaszék–Csengele II., Gyálarét–Üllés II., Tápé–Kiskundorozsma II. Vasárnap, 16.30: UTC II.–Tömörkény II., Balástya II.–Dóc, Szatymaz–Fülöp SE. 

Tisza-Maros csoport, szombat, 16.30: FK Szeged II.–Mindszent II., Kübekháza–MAS SE, Eperjes–Szikáncs, Tiszasziget II.–Nagylak. Vasárnap, 16.30: Maroslele–Ópusztaszer.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában