Mindenki itthon bajnokin

2022.11.19. 08:13

Akár több pont is kinézhet a megyei férfi pólócsapatoknak

Kupamérkőzések után folytatódnak a vízilabda-bajnokságok küzdelmei szombaton délután. Mindkét szegedi csapatnak az UVSE lesz az ellenfele, azonban fordított előjelekkel, míg a Metalcom Szentes férfi együttese a Kaposvárt látja vendégül, a Kurca-partiak női csapatának meccsét a Dunaújváros ellen elhalasztották.

B.D.

A fehér sapkás szegediek első bajnoki győzelmük reményében fogadják ma délután a Kaposvárt.

Fotó: Karnok Csaba

Meccsdömping. Nem túlzás ezt állítani, hiszen a Tiszavirág Sportuszodában 12.30-tól és 16.30-tól is bajnokit rendeznek, majd aki utóbbin részt vesz, ingyen bemehet a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának NB I.-es találkozójára az újonc Budai Farkason ellen 18 órától a Pick Arénába. 

12.30-tól a női OB I.-ben a listavezető újpestieket fogadja a még pont nélküli, sereghajtó Szeged. 16.30-tól ugyanezt a párosítást rendezik meg, de már a férfiaknál. Ott két nyeretlen csapat találkozik majd, de a hazaiak kétszer, a vendégek egyszer játszottak már döntetlent, izgalmas csatára van kilátás. 

Akárcsak Szegeden, Szentesen is két győzelem nélküli gárda csap össze ma 18 órától. Az a Kaposvár érkezik a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodába, amely a Tiszavirágból egy ponttal (10–10) távozott a szezonnyitóról, míg a Metalcom négy vereséget számlál. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában