Helyi sport

2023.01.23. 11:00

Győzelemmel zárta az alapszakaszt az SZRSE

A Dunaújváros otthonában sem veszített szettett a Vidux-Szegedi RSE férfi röplabdacsapata.

V. P.

Győzelemmel zárta az alapszakaszt a szegedi férfi röplabdacsapat.

Fotó: Kocsis Alíz

Már teher nélkül léphetett pályára a Dunaújváros otthonában az NB I.-es bajnokság alapszakaszának utolsó mérkőzésén a Vidux-Szegedi RSE férfi röplabdacsapata: Fésüs Erzsébet csapata ugyanis már korábban bebiztosította első helyét az alapszakasz végén.

Az alapszakaszt záró bajnokin is megmaradt a szegediek jó formája, akik mindhárom szettet megnyerték, így sima győzelemmel térhettek haza. Mindez azt is jelenti, hogy a Tisza-partiak három pontot visznek magukkal a rájátszásba, ahol majd a Dág, a MEAFC-Miskolc és szintén a Dunaújváros lesz a csapat ellenfele.

Fésüs Erzsébet:   Sikerült elérnünk a célunkat és megszereznünk a három pontot. A körülményekhez képest stabil, fegyelmezett játékot tudtunk játszani. Mindenki játékával nagyon elégedett vagyok. Büszke vagyok a csapatomra!

DKSE - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (22:25, 22:25, 16:25)
Férfi NB I Liga Alapszakasz. Dunaújváros, 55 néző. Vezette: Szél, Varjasi.
Vidux-Szegedi RSE: Piti, Kasnyik, Dileo, Honti, Pozzobon, Csányi.  Csere: Borsi (libero), Polyák (libero), Bodnár, Sarnyai, Kiss G. Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában