Nyíradonyban szerepeltek

2023.01.23. 08:55

Kiváló minősítések

A szegedi Fiona Fitness SE táncosai közül többen is arany, ezüst vagy bronz minősítést érdemeltek ki a Nyíradonyban lebonyolított hazai eseményen.

munkatársunktól

A sikeres négyes (balról): Lehmann Anna, Kozma Szimonetta, Császár Lilla és Rajki Regina.

Fotó: Fiona FSE

Nyíradonyban rendezték meg a Revolution Dance Cup elnevezésű táncversenyt, amelyről a szegedi Fiona Fitness SE versenyzői szép eredményekkel tértek haza. 
Kozma Szimonetta például három különböző kategóriában is a legjobbak között volt, hiszen a gyerek B korcsoportban a majorette táncokban ezüst, a trendi táncokban bronz, míg duóban a majorette kategóriában ezüst mimősítést érdemelt ki.

A Fiona FSE versenyzői közül kiemelt arany minősítést ért el Rajki Regina, aki a junior B korcsoport moderntánc kategóriájában szerepelt, és ugyanő a sporttánc-akrobatika kategóriában ezüst minősítést érően mutatta be gyakorlatát. 

A Revolution Dance Cup nemzetközi minősítő táncversenyén Fiona Fitness SE versenyzőinek eredményei, egyéni, kiemelt arany minősítés: Rajki Regina (junior B korcsoport, moderntánc kategória); arany minősítés: Császár Lilla (manó C korcsoport, majorette kategória); ezüst minősítés: Rajki Regina (junior B korcsoport, sporttánc-akrobatika kategória), Kozma Szimonetta (gyerek B korcsoport, majorette kategória); bronz minősítés: Kozma Szimonetta (gyerek B korcsoport, trendi tánc kategória), Lehmann Anna (gyerek C korcsoport, majorette kategória).

Duók, ezüst minősítés: Kozma Szimonetta és Lehmann Anna (gyerek C korcsoport, majorette kategória).

A versenyzők felkészítője: Károlyi Viktória vezetőedző.

 

Címkék#fitness

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában