A Hódmezővásárhelyi FC az FTC II.-től kapott ki

2023.03.19. 13:58

Újabb vereség

Újabb vereséget szenvedett a labdarúgó NB III. Közép csoportjában a Hódmezővásárhelyi FC, amely a bajnokság 26. fordulójában a Ferencváros II. vendégeként 3–0-ra veszített.

M. J.

A Hódmezővásárhely a Ferencváros II. vendégeként megadta magát.

Fotó: Török János

Ugyanúgy, ahogy az előző meccsen, hazai pályán az MTK II. ellen, megint hamar hátrányba került a Hódmezővásárhelyi FC a labdarúgó NB III. Közép csoportjában. Ezúttal a Ferencváros II. ellen kapott gólt a 6. percben – ezúttal egy lövés után a Deczki Mátéról kipattanó labdát váltotta gólra Pintér Dániel –, ráadásul a 23. percben le kellett cseréni a bokáján megsérült támadóját, Irmes Dávidot is.

A dupla szerencsétlenséget tetőzte, hogy a 30. percben a hazaiak megint betaláltak, ezúttal a bal összekötőben cselezte be magát a 16-oson belülre Trimboli, majd a hosszúba betekerte a labdát, így a szünetben két gólos hátrányban volt a vásárhelyi csapat – éppen úgy, mint az MTK II. ellen.

Ezek után a szünetben megint változtatott a hódmezővásárhelyi szakvezetés, de a hajrában egy labdakihozatal közben hibáztak a vendégek, és 

A HFC játékosai mindkét félidőben sok helyzetet kihagytak, eltalálták kétszer a kapufát, kétszer a gólvonalról mentettek a védők, a hazai kapus is védett többször hatalmasat, azaz megint nem sikerült gólra váltani a nagy lehetőségeket sem, így nem csoda, hogy vereség lett a vége.

Antal Krisztián: – Megint rossz első félidőt produkáltunk, nem megfelelően koncentráltunk a mérkőzés elején, védekezésbeli hibákat követtünk el. Még az első félidőben is tudtunk volna fordítani, sőt a szünet utáni szakasz abszolút a miénk volt sok kidolgozott helyzettel, de sajnos nem tudtunk betalálni. Tanulság, hogy nekünk minden labdáért meg kell küzdenünk még jobban, és a helyzeteket értékesíteni kellene. Még többet kell tennünk a jövőben azért, hogy befelé menjenek a labdák ilyen mérkőzéseken.  

Ferencváros II.–Hódmezővásárhelyi FC 3–0 (2–0)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 26. forduló. Budapest, 100 néző. Vezette: Szigetvári Márk (Hovanecz M., Gordos Árpád).

FTC II.: Mergl – Kaján, Say Shadirac Chyreme, Cubra, Lukács D. – Tóth A. (Pajti, 87.), Pintér D., Trimboli (Mazzonetto A., 78.) – Manner (Mazzonetto N., 87.), Varga Z. (Ladányi, 78.), Pócsik (Jones, 62.). Vezetőedző: Korolovszky Gábor.

HFC: Deczki – Orosz M. (Hegedűs M., a szünetben), Hunya, Szabó P. (Zabari, 87.), Zámbori D. – Ondrejó (Juhász J., 76.) – Pesuth (Borbás M., 87.), Schildkraut, Zana, Bata K. – Irmes (Barta M., 23.). Vezetőedző: Antal Krisztián.  

Gólszerzők: Pintér D. (6., 84.), Trimboli (30.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában