A Diósgyőr után újabb borsodi csapat vár a Szeged-Csanád GA-ra

2023.04.29. 15:49

Bajnoki, borsodi, Barcika

Újra itthon és újra Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei csapat ellen: vasárnap 17 órától a labdarúgó NB II. 35. fordulójában a Szeged-Csanád GA a Szent Gellért Fórumban a Kazincbarcikát fogadja.

Mádi József

A szegedi Gajdos Zsolt (a földön) jól helyt állt az új posztján.

Fotó: Ádám János

Ilyen az, amikor a bajnoki címre esélyes csapat mindent elkövet a győzelemért, beszorítja az ellenfelét, és meg is nyeri a meccset.

És ilyen az, amikor egy csapat mindent elkövet a pontszerzésért, és ehhez olyan taktikát választ, amely nem túl látványos játékot eredményez, ám mégis tud vezetni, végül azonban belefárad a folyamatos védekezésbe. 

A Diósgyőr sajnos igazolta a papírformát, és begyűjtötte a három pontot a Szeged ellen a hétközi NB II.-es bajnokin, a 2–1-re megnyert meccs után pedig újabb borsodi csapat, a Kazincbarcika következik vasárnap 17 órától – de már Szegeden.  

– Két kimondottan magas színvonalú mérkőzést játszottunk az elmúlt két alkalommal erős ellenfelekkel szemben, így most az a legfontosabb, hogy fizikálisan és mentálisan megfelelően regenerálódjunk a vasárnapi bajnokira. Szeretnénk feledtetni a Diósgyőr elleni eredményt. Elsősorban saját magunkkal foglalkozunk, hiszen csak rajtunk múlik, hogy milyen eredményt érünk el a Kazincbarcika ellen. Kizárólag megfelelő hozzáállással és minőségi játékkal tarthatjuk itthon a három pontot – nyilatkozta Alekszandar Sztevanovics, a szegediek vezetőedzője.

Ami biztos, a Szeged már most jobb statisztikával rendelkezik a nyolc nap alatti három meccs teljesítésében, hiszen amíg az előző ilyen időszak alatt két pontot gyűjtött, addig immár három pontja van, hiszen legyőzte az Ajkát, viszont kikapott Diósgyőrben.  

A Miskolcon eltiltás miatt nem szerepelt Kundrák Norbert és Farkas Aurél bevethető, ahogy remélhetőleg a sérülés miatt kimaradt Rácz Balázs, valamint a görcs miatt lecserélt Könczey Márk is. Továbbra is séróült Temesvári Attila, Beronja Zoran és Vári Barnabás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában