Szombaton Répcelakon zár a Zengő Alföld

2023.04.21. 11:23

Cél a veretlenség

Az utolsó forduló következik a férfi tekecsapat szuperligában, amelyben a Zengő Alföld Szegedi TE Répcelakon igyekszik megőrizni a bajnoki veretlenségét.

M. J.

Bajnokként utazik a Zengő Alföld Szegedi TE férfi tekecsapata Répcelakra.

Fotó: Karnok Csaba

Az már régen eldőlt, hogy a férfi tekecsapat szuperliga 2022–23-as kiírását a Zengő Alföld Szegedi TE nyerte meg. A Tisza-partiaknak egyetlen céljuk maradt: a szezon veretlenségének megőrzése.

Nem mondhatnánk, hogy a lehető legkönnyebb feladatot kapta ez ügyben a csapat, hiszen szombat 14 órától Répcelakon lép pályára – sosem volt könnyű túra a Vas vármegyei ellenfél. Ám az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az utóbbi időben idegenben is jól ment a szegedieknek az aktuális ellenfelükkel szemben. Hazai pályán az őszi utolsó fordulóban a Zengő Alföld hazai közönség előtt 6:2-re győzött, és gyanítható, ezzel most is elégedettek lennének a Tisza-partiak így is kedveskedve a 60. életévét betöltő elnöküknek, Karsai Ferencnek.

A Répcelak sorsa is eldőlt, hiszen a Zengő Alföld és a Zalaegerszeg mögött már biztos a harmadik helye, egyben a nemzetközi kupaindulása. A szegediek októberben a világkupán, a szerbiai Apatinban szerepelnek, míg a zalaiak az Európa-, a Répcelak pedig az NBC-kupában indulhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában