Építkeznek

2023.04.06. 14:05

Csapatkapitányával is hosszabbított a St. Mihály

Három játékosával is szerződést hosszabbított a KÉSZ-St. Mihály Szeged.

V. P.

Papp Szidónia (balról) és Ivana Trbojevics (jobbról) is marad a St. Mihálynál, középen a klub elnökasszonya, Bereczki Ibolya.

Fotó: St. Mihály

Elkezdte építeni a jövő csapatát a KÉSZ-St. Mihály Szeged női labdarúgócsapata: az NB I.-ben szereplő klub ugyanis bejelentette, hogy három játékosával is szerződést hosszabbított.

Marad a csapathoz 2019-ben érkezett Papp Szidónia: a csapatkapitányi tisztséget is betöltő játékos részese volt a kiesésnek, majd a feljutásnak is. Szintén évek óta erősíti a szegedieket Sajti Krisztina, aki 2014 nyarán került a St. Mihályhoz, mostanra pedig U19-es válogatott játékossá érett.

Csupán néhány hónapja játszik a szegedieknél Ivana Trbojevics: a szerb válogatottnál is számításba vett támadót a télen szerezte meg a St. Mihály, és tavasszal már négy gólt is szerzett, vele is szerződést hosszabbított a St. Mihály.

A lányok számára a hétvége nem hoz bajnoki mérkőzést, legközelebb jövő szombaton, április 15-én a sereghajtó Újpestet fogadják a Szent Gellért Fórumban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában