Férfi kézilabda

2023.05.25. 10:17

Pick Szeged: magyar válogatott kapus érkezik Németországból

Tehetséges magyar fiatalok visszatérését jelentette az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata.

Becsei Dávid

Nagy Martin áprilisban mutatkozott be a magyar felnőttválogatottban.

Fotó: Dömötör Csaba/MW

A 24 esztendős kapus, Nagy Martin három év légióskodás után tér vissza nevelőcsapatához, a Pick Szegedhez. 2018-ban már ünnepelhetett magyar bajnoki címet, illetve 2019-ben kupagyőzelmet a Tisza-partiakkal. 2020 nyarán Izlandra, a Valurhoz került kölcsönbe, majd 2021-ben a német másodosztályban szerepelő VfL Gummersbach szerződtette. Az első év remekül sikerült, tevékeny részt vállalt abból, hogy az együttes visszajutott a Bundesligába. A világ legerősebb bajnokságában idén viszont még nem mutatkozhatott be, ugyanis Gudjon Valur Sigurdsson vezetőedző Tibor Ivanisevicsnek és Fabian Norstennek szavaz bizalmat. Utóbbi a nyártól már a dán Aalborgot erősíti majd.

Ebben a szezonban a nagyszerű idényt futó NEKA-ban játszik, a nyártól viszont már ismét a Szegedet erősíti a jobbszélső Szilágyi Benjámin. Ő kölcsönben van most Balatonbogláron, így érvényes szerződéssel (2022-től kettő plusz két év) rendelkezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában