Csak egy meccset játszottak pénteken

2023.05.05. 21:16

Vásárhelyi győzelem a vármegyei I. osztály alsóházában

Csak az alsóházi mérkőzést játszották le a labdarúgó vármegyei I. osztály rájátszásának pénteki napján.

V. P.

Vásárhelyi sikerrel ért véget az egyetlen péntek esti meccs.

Fotó: Török János

Nem rendezték meg a vármegyei I. osztály felsőházában a péntek estére kiírt Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–SZVSE-G-Falc Kft. mérkőzést, miután a vendégek nem álltak ki a mérkőzésre – a találkozó három pontja így bizonyára a már bajnok Szeged-Csanád GA II.-é lesz.

Az alsóházban viszont játszottak, és a HFC II. úgy tűnt, hamar eldöntheti a Deszk elleni mérkőzést. Csakhogy a vendégek nem adták fel, és a második félidőben akár el is tüntethették volna kétgólos hátrányukat, viszont kihagyták a helyzeteiket, így maradt a vásárhelyi előny, így a HFC II. nyerte a péntek esti meccset. 

Vármegyei I. osztály, alsóház, 7. forduló

Hódmezővásárhelyi FC II.–Deszk 3–2 (3–1)
Hódmezővásárhely, 100 néző. Vezette: Hegyi Eszter – jól (Vida, Mígh).
HFC II.: Füstös – Buzai, Varsányi (Tóth J., 61.), Karácsonyi, Tapiska, Krisztin, Borbás, Orovecz, Tatár, Fődi (Nagy L., 76.), Török M. (Ciortea, 87.). Edző: Bacsa Zsolt.
Deszk: Madaras – Teschner, Istókovics (Csordás, 88.), Kövesi (Bódi, a szünetben), Matyelka, Markovics, Tarjányi (Salánki, 65.), Adamov, Török Gy. (Fóris, 52.), Szabó R., Kormos. Edző: Csordás József.
Gólszerzők: Krisztin (16., 18.), Borbás (35.), ill. Adamov (20.), Kormos (46.).
Jók: Füstös, Tapiska, Krisztin, ill. Istókovics, Adamov, Szabó R. 
Bacsa Zsolt: Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, sajnos a helyzetek kimaradtak, így a második félidő nagyon meleg volt. 
Csordás József: Alacsony színvonalú mérkőzésen értékelhetetlen első félidő után a második félidei teljesítményünk nem volt elég a pontszerzéshez. Gratulálok a HFC II.-nek, sok sikert kívánok nekik a folytatásban!  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában