Az MVM Szegedi VE evezősei eredményese tesztelték magukat

2023.06.06. 16:55

Három verseny, tizenhat érem

A Csepel-kupán második lett a három szegedit foglakoztató serdülő négypár.

Fotó: MVM Szegedi VE

Az MVM Szeged harmincöt versenyzője mérette meg magát a Csepel-kupán. A tanulóknak országos bajnoki kvalifikáció és a Sport XXI. versenysorozat 4. állomása volt ez az esemény, míg a serdülők és ifjúságiak újra tesztelhették magukat a válogatott és a bajnoki számokra.

A Tisza-partiak közül Kéri Nóra és Dabup Benjamin ismét remekelt egypárban, míg kétpárban Kovács Viktóriával, valamint Herédi Bencével is érmet szereztek. Az egyik legfiatalabb szegedi versenyző, a 12 éves Farkas Anna Flóra is futamgyőzelemmel zárt,  ahogy az olimpiai reménységek versenyére készülő serdülő fiú négypár, benne Hajdú Andrással és Rácz Regővel. Mögöttük erre a versenyre szakágat váltva Tóth-Boromisza Bekes, Cserkó Zsolt és Ambrus Barnabás az orv négyes helyett négypárban ezüstöt szereztek úgy, hogy a legutóbb győztes Csepel csak harmadik lett. 

Az MVM Szegedi VE sportolói összesen 4 arany-, 3 ezüst- és 9 bronzémet szereztek. 

Az MVM Szegedi VE versenyzőinek dobogós eredményei, országos bajnoki egypár kvalifikáció, elsők: Kéri Nóra, Dabup Benjamin; harmadikok: Kovács Viktória, Kecskeméti Eliza, Szabó Bendegúz. 

Sport XXI. 4. állomás, első: Farkas Anna Flóra (tanuló II.); második: Kecskeméti Eliza (tanuló III.); harmadikok: Rácz Rajmund (tanuló III.), Gerhardt Máté (tanuló III.), Győri Ákos (tanuló III.).

Csepel-kupa, elsők: Hajdú András, Rácz Regő, Kovács Barnabás, Klauber Zénó (utóbbi Csepel, serdülő négypár); másodikok: Tóth-Boromisza Bekes, Cserkó Zsolt, Ambrus Barnabás, Nagy-Müller Zalán (utóbbi Szolnok, serdülő négypár), Dabup Benjamin,  Herédi Bence (tanuló IV., kétpár); harmadikok: Tapasztó Dénes (ifjúsági egypár), T4 2x Kéri Nóra, Kovács Viktória (tanuló IV., kétpár), felnőtt nyolcas (Király Miklós, Kunstár Simon, Hajdú Márton, Pálka Bálint, Tapasztó Dénes, Papp Ákos, Domonkos Zalán, Reményik Benedek – Csepel, korm.: Mácsai Lilla). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában