Helyi sport

2023.07.31. 14:50

Átalakult a tiszaszigeti csapat

Új csapatot láthatnak a szigeti szurkolók ősztől.

Fotó: Gémes Sándor

Edzői feladatokat a legutóbb a Szentesi Kinizsinél vállaló Bány Tamás lett a Tiszasziget edzője: a vármegyei I. osztály legutóbbi bronzérmesétől az FK Szegedhez távozó játékos-edző, Magyar György helyett tehát megvan a gárda új trénere.

Egy alaposan átalakult csapatot irányít a következő szezonban Bány Tamás, ugyanis heten távoztak a játékos-edző mellett. Lipták Ákos Bácsalmáson, Albert Csaba az SZVSE-ben, Babolek Zoltán pedig Orosházán folytatja, míg a Bánóczki Dániel, Vajna Martin, Széll Kristóf és Oláh Levente által alkotott négyes egyaránt Sándorfalvára szerződött. Ami az érkezőket illeti, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia utánpótlásából Dancsok Dániel és Berger Martin érkezett a szigetiekhez, mellettük a Végegyházától szerezték meg Bánfi Dominikot. A Hódmezővásárhelyi FC-től hárman is csatlakoztak: Tóth József, Tóth Richárd és Nagy Attila is Tiszaszigeten játszik az új szezonban, akárcsak a Szentestől megszerzett Prozlik Ádám. Az ifjúságiaktól csatlakozott Kollár Tamás és Varga Zénó, és a szezonrajtig még egy játékos érkezése elképzelhető. 

Az átalakult csapatra szombaton vár a szezon első tétmérkőzése, 16.30-tól ugyanis az NB III. Dél-keleti csoportjában érdekelt Körösladányt fogadja a gárda a Mol magyar kupa első fordulójában. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában