Helyi sport

2023.07.21. 17:00

Komoly erősítések a sándorfalvi csapatnál

Csak magasabb ligából érkező labdarúgókkal erősítette meg keretét a vármegyei II. osztályban érdekelt Sándorfalva SK, amelyhez a korábbi szakember is visszatért, és a pálya is megújul a bajnoki rajtra.

Vajgely Pál

A vármegyei I. osztályból erősítettek a sándorfalviak.

Fotó: Frank Yvette

Összesen nyolc labdarúgót szerződtetett a Sándorfalva SK, az érkezőkben pedig az a közös, hogy mindannyian a vármegyei I. osztályból érkeztek a második vonalban szereplő klubhoz.

Öten továbbra is csapattársak lesznek, hiszen Széll Kristóf, Vajna Martin, Godó László, Oláh Levente és Bánóczki Dániel az előző szezonban Tiszaszigeten futballoztak, és nyertek bronzérmet a vármegyei I. osztályban – az új idényben viszont már a Sándorfalva sikeréért küzdenek.

Az FK 1899 Szeged-SZEOL 29 éves kapusa, Garamvölgyi Csaba is a sándorfalviaknál folytatja, akárcsak a Kiskundorozsma 22 éves futballistája, Budai Bálint. Mellettük a vármegyei I. osztálytól búcsúzó UTC-től Nico Boss érkezik még a gárdához, amelynek a távozási oldalán viszont egyetlen név sem szerepel.

Korábban vezetőedzőként, most viszont szakmai igazgatóként dolgozik Sándorfalván Tóth János: a szakember tavasszal a Kiskundorozsma edzője volt, most viszont a teljes sándorfalvi klub szakmai munkáját felügyeli.

A csapat lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Csanytelek vendégeként, Vajna Martin kettő, valamint Széll Kristóf és Tápai Gergely góljaival 4–0-ra nyert. Az augusztus 26-án rajtoló vármegyei II. osztály küzdelmei során már egy megújult centerpályán fogadhatja az ellenfeleket a sándorfalvi csapat, amely a nyitányon az újonc Zsombóhoz utazik, majd szeptember másodikán a Röszke lehet az első csapat, amelyet a felújított pályán fogadhat a Sándorfalva.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában