A Hódmezővásárhelyi FC kikapott Kecskeméten, majd nyert otthon

2023.07.23. 16:34

Tartották a lépést

A Kecskeméttől kikapott, a Kiskundorozsmát legyőzte a nyári felkészülés utolsó meccsein a Hódmezővásárhelyi FC NB III.-as labdarúgócsapata.

Mádi József

A hódmezővásárhelyi kapus, Deczki Máté (labdával) biztonságot adhat a csapatnak.

Fotó: Gémes Sándor

Két edzőmeccsel, egy vereséggel és egy győzelemmel zárta a nyári felkészülési időszakot a Hódmezővásárhelyi FC NB III.-as labdarúgócsapata. Előbb az NB I.-es Kecskemét otthonában 4–0-ra kikapott, majd a Kiskundorozsma elleni hazai találkozón ugyanilyen különbséggel nyert

Hosszú idő után újra pályára léphetett a vásárhelyi csapatban Molnár Bence, aki közel kilenc hónapos kihagyást követően játszott 30 percet. 

Közben a klub bejelentett egy új érkezőt: Bónus Marcell 20 éves, Orosházán ismerkedett meg a labdarúgással, majd Békéscsabán folytatta pályafutását. Ezt követően négy szezont töltött a Budapest Honvéd együttesénél. 2019 nyarán visszatért Békéscsabára, ahol alapemberré vált az NB III.-ban és bemutatkozott az NB II.-ben is. 

Antal Krisztián: – A Kecskemét elleni edzőmeccsen egyéni hibákból kaptuk a gólokat, de összességében mind tempóban, mind játékban tartottuk a lépést az NB I.-es csapattal. A két nap alatt mindenki megkapta a komoly terhelést, most már koncentrálunk az idénykezdésre. Szép akciókat vezettünk, és már az ellenfél térfelén megakadályoztuk a labdakihozatalt.

Kecskeméti TE–HFC 4–0 (1–0)
HFC: Deczki – Orosz, Hunya, Zana, Zámbori – Juhász J. – Czékus Á., Sipos G., Tóth D., Gréczi – Vladul. Csere: Vaits (kapus), Guth Á., Vastag, Arany, Ondrejó, Dobronoky V., Bónus, Hegedűs M., Rabecz. Vezetőedző: Antal Krisztián. 

HFC–Kiskundorozsma 4–0 (3–0)
HFC: Vaits – Bogdán, Bánfi, Vastag, Guth – Ondrejó – Dobronoky V., Hegedűs M., Rabecz V., Bónus – Borbás M. Csere: Hegyes G. (kapus), Kónya Á., Molnár B., Rabecz B., Bencze B.
A vásárhelyi gólszerzők: Hegedűs M. (2), Bogdán, Borbás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában