Helyi sport

2023.08.05. 19:56

Búcsúzott az SZVSE - GALÉRIA

Vajgely Pál

Szakadó esőben gyűrték egymást a csapatok.

Fotó: Gémes Sándor

Az özönvízszerű eső éppen a kezdéskor érte el az SZVSE-stadiont, ám mindez nem vette kedvét a Vasutasoknak: az első félórában nagy akarattal játszottak, és abszolút egyenrangú ellenfelei voltak az NB III.-as ellenfelüknek. Ezt követően azonban egy gyors kontrát vitt végig a Szolnok, amelynek nem kevés szerencséje is akadt a vezető találatnál: a labda kétszer is éppen a szolnoki játékos elé pattant a lövéseket követően, majd éppen az SZVSE-nevelés, Busa Bence fordult kapura, és lőtt a Czirják védését követően az üres kapuba lőtt, 0-1.

A lehető legrosszabbul indult a második félidő az SZVSE-nek, miután egy percen belül kétszer is gólt kaptak a szegediek: előbb egy jobb oldali beadás után fejesből, majd nem sokkal később egy távoli lövésből növelte előnyét a Szolnok. Később a vendégek a negyedik találatukat is megszerezték, az SZVSE pedig ugyan ment előre, de a szépítés nem jött össze, búcsúzott a kupától az SZVSE.

 

Kelemen Balázs: Sajnos nem úgy sikerült, mint ahogy elterveztük. Az első fél órát leszámítva gyengén futballoztunk. Nincs idő sopánkodni, a hibáinkból tanulni kell, és most már a bajnokságra koncentrálunk teljes erőbedobással. A Szolnoknak, és a továbbjutó Csongrád-Csanád vármegyei csapatoknak gratulálunk! 

SZVSE-G-Falc Kft.–Szolnoki MÁV FC 0–4 (0-1)
Labdarúgó Mol magyar kupa, 1. forduló. Szeged, SZVSE-stadion, 100 néző. Vezette: Barta Tibor (Németh B., Baranya)
SZVSE: Czirják – Fodor, Pócs, Csamangó, Mészáros, Beretka, Albert, Mezei, Lévai, Kelemen, Baji (Papp Á., 59.). Játékos-edző: Kelemen Balázs.
Szolnok: Csáki – Pinto (Dudok, 67.), Tisza, Iván, Busa (Bakti, 59.), Pelles (Demeter, 59.), Kató (Barna, a szünetben), Dobler (Sitku, a szünetben), Dósa, Szabó R., Kópis. Edző: Horváth Csaba.
Gólszerzők: Busa (33.), Iván (47.), Pelles (49.), Dósa (74.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában