A Pénzügyőr vendége lesz a labdarúgó NB III.-ban a Szeged-Csanád GA II.

2023.08.18. 17:13

Jó lenne, ha jönne a siker

A labdarúgó NB III. 4. fordulójában a Szeged-Csanád GA II. együttese az első pontja(i) és az első gólja(i) megszerzéséért utazik a Pénzügyőrhöz, a meccs szombat 17.30-kor kezdődik.

Mádi József

Andorka Péter abban bízhat, hogy végre sikerül gólt és pontot, pontokat szerezni.

Fotó: Gémes Sándor

Hiába az elfogadható játék, hiába a kialakított helyzetek, hiába a megkapott 11-es, három forduló után egyelőre nincs szerzett gólja és pontja sem a Szeged-Csanád GA II. csapatának a labdarúgó NB III. délkeleti csoportjában.

A háromszori 1–0-s vereség ellenére azonban vannak, voltak biztató jelek a játékban, csak hát amíg az ellenfelek egyetlen egyszer mindig betaláltak, a szegediek nulla pontosak.

Ezen azonban lehet változtatni, mégpedig akár már szombaton, amikor Andorka Péter együttese a Pénzügyőr vendége lesz. A fővárosiak sem állnak túl jól, hiszen eddig egyszer már nyertek – legyőzték a BKV Előrét 3–0-ra –, de közben van két vereségük az ESMTK és a Békéscsaba ellen, és eggyel több gólt kaptak (négyet), mint a szegediek, igaz, négy találatot már szereztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában