Helyi sport

2023.08.08. 18:55

Véró Alex combizomszakadás után versenyzett újra

Combizomszakadása után először versenyzett a derekegyházi Véró Alex. A Siófokon megrendezett Muscle Beachen kamionhúzásban mindössze néhány tizedmásodperccel maradt le az első helyről, korábban sérült lába nem jelzett, így feljebb kapcsolhat a felkészülésben.

Becsei Dávid

Deli Tamás (balról jobbra), Szőcs Petra, Balogh Dóra, Véró Alex és Csordás Cintia jó versenyt zárt a siófoki Muscle Beachen.

Forrás: Deli Team

Véró Alex és Deli Tamás is komoly sérülés után versenyzett először Siófokon. Véró decemberi combizomszakadása után a kamionhúzók nyílt kategóriájában végzett a második helyen, míg Deli – bicepszszakadásból felépülve – felhúzásban a masters -100 kilogrammos kategóriában 265 kg-os teljesítménnyel zárt elsőként. 

– Előzetesen féltem a versenytől, hogy miként térünk vissza sérülés után, de mindketten kiválóan szerepeltünk. Aki bármilyen szinten erősportot űz, tudja, hogy milyen fontos verseny Magyarországon a Muscle Beach. Én nyolcadik alkalommal vettem részt rajta, a Deli Team pedig valamennyi sportágban képviselte magát – mesélte a Délmagyarországnak Deli Tamás. 

Oklevél és érem, a teljesítmény elismerősei.
Forrás: Deli Team

A hölgyek kamionhúzó nyílt kategóriájában a szegedi Balogh Dóra második lett, míg a felhúzóversenyt megnyerte. A szentesi Csordás Cintia nyílt fekvenyomásban második, abszolútban pedig harmadik lett. Az ifjúsági korú felhúzók megmérettetését Szőcs Petra a másodikként fejezte be a Deli Teamből.

Az év legfontosabb versenye még hátravan a csapatnak, az erőemelők világbajnokságát Kiskunfélegyházán rendezik októberben, míg novemberben egy bothúzó nemzetközi verseny otthona lesz Magyarország, amelyen Deli és Véró biztosan színpadra ül. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában