Helyi sport

2023.09.01. 15:18

Alsóházi rangadót vív a Szeged-Csanád GA II.

Újabb fontos meccs vár az újoncra a labdarúgó NB III. Dél-keleti csoportjában.

Vajgely Pál

A fehérmezes szegediek az első pont után az első győzelemre hajtanak.

Fotó: Gémes Sándor

Szerdán megszerezte szezonbeli első pontját a labdarúgó NB III. Dél-keleti csoportjában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. A Tisza-partiak a Monor ellen ugyan vezettek is, de a győzelemhez ez nem volt elég. Az újonc, fiatal szegedi társaságra hétvégén egy másik tartalékcsapat, a Kecskemét II. vár, és mivel öt fordulót követően ez a két csapat áll a tabella utolsó két helyén, igencsak fontos meccset játszanak egymással vasárnap 16 órától Kecskeméten. A hazaiak eddig mind az öt meccsüket elveszítették, és egy lőtt gól mellett 12 kapott találat a mérlegük.

Hozzánk hasonlóan egy fiatal csapattal találkozunk majd, biztos vagyok benne, hogy egy hajtós kis meccs lesz. Az elmúlt találkozókon megvoltak a helyzeteink, ahhoz, hogy nyerjünk. Egyre jobban kezdjük felvenni a bajnokság ritmusát. Bízom benne, hogy vasárnap sikerül begyűjtenünk a három pontot – nyilatkozta a csapat vezetőedzője, Andorka Péter.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában