Helyi sport

2023.09.08. 12:33

Első győzelmére tör a Szeged-Csanád GA II.

Itthon törnék meg a jeget.

Vajgely Pál

A fehérmezes szegediek első győzelmükre törnek szombaton délelőtt.

Fotó: Gémes Sándor

Mivel vasárnap válogatott mérkőzést rendeznek (Magyarország Csehországot fogadja barátságos mérkőzésen), így szombaton bonyolítják le az NB III. Dél-keleti csoportjának következő fordulóját. Szombaton 11 órától a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. a Füzesgyarmatot fogadja a Szent Gellért Fórumban.

A szegediek az elmúlt héten megszerezték első pontjaikat a bajnokságban, miután a Monor, majd a Kecskemét II. ellenében is döntetlent játszottak. Ezzel a 16 csapatos bajnokság utolsó előtti helyén állnak. Jól kezdett ugyan ellenfelük ebben a szezonban, hiszen a Békés vármegyei együttes két győzelemmel nyitotta az évet, ám az azt követő négy bajnokiját egyaránt elveszítette – tette mindet ráadásul rúgott gól nélkül. A gyarmatiak ráadásul a csoport legtöbb gólját kapták az eddigi hat forduló folyamán.

– Mérkőzésről mérkőzésre fejlődik a csapat. Remélem a Füzesgyarmat ellen hatékonyabbak leszünk a kapu előtt és így megszerezzük az első győzelmünket a bajnokságban – nyilatkozta Andorka Péter, a Szeged-Csanád GA II. edzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában