Nagy Rita és Kovács Laura Fanni nem talált legyőzőre

2023.09.14. 17:43

Két szegedi is duplázott – irány a vb!

Mádi József

A szegedi Combat "D" SC csapata Szombathelyen járt, és érmeket hozott haza.

Fotó: Combat "D" SC

Szombathelyen, az ELTE SEK sportcsarnokában rendezte meg a Magyar Kick-box Szakszövetség a tatamis szabályrendszerek – pointfighting, light-contact, kick-light és formagyakorlat – felnőtt és veterán magyar bajnokságát, A versenyen 21 klub 110 versenyzője összesen 190 nevezést leadva indult el. A tét nem csak a magyar bajnoki címek megszerzése volt, hiszen a bajnokok kivívták a jogot a novemberi Portugáliában megrendezendő világbajnokságon történő indulásra.

Ebből a szempontól igen szépen szerepelt a Combat "D" SC versenyzője, Nagy Rita, aki a light-contact és a kick-light szakág 60 kilogrammos súlycsoportjában is győzött. De ugyanígy tett a Halker KirályTeam szegedi tagozatából Kovács Laura Fanni is, aki light-contactban és kick-lightban az 55 kilogrammban volt a legjobb. 

A szegedi klubok eredményei, pointfighting, férfiak, 79 kg: 2. Solymosi Bence (Halker KirályTeam Szeged).

Light-contact, férfiak, 69 kg: 3. Gazsó Ákos és Egyed Norbert (mindkettő Combat „D” SC), 89 kg: 3. Vida Ádám (Combat „D” SC); nők, 50 kg: 2. Miklós Alexandra (Combat „D” SC), 55 kg: 1. Kovács Laura Fanni (Halker KirályTeam Szeged), 60 kg: 1. Nagy Rita (Combat „D” SC).

Kick-light, 69 kg: 2. Egyed Norbert, 3. Gazsó Ákos (mindkettő Combat „D” SC), 89 kg: 3. Vida Ádám (Combat „D” SC); nők, 50 kg: 3. Miklós Alexandra (Combat „D” SC), 55 kg: 1. Kovács Laura Fanni (Halker KirályTeam Szeged), 60 kg: 1. Nagy Rita (Combat „D” SC).

Veteránok, férfiak, ligth-contact, +94 kg: 3. Döme Balázs (Halker KirályTeam Szeged); nők, +65 kg: 2. Karsai Krisztina (Combat „D” SC). Kick-light, +65 kg: 3. Karsai Krisztina (Combat „D” SC).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában