Helyi sport

2023.09.24. 14:21

Őrizetbe vették a Pick Szeged korábbi játékosát

Becsei Dávid

Denis Buntic (középen) 2016 nyarán Kielcéből igazolt Szegedre.

Fotó: Dömötör Csaba/MW – archív

Családon belüli erőszak miatt pénteken őrizetbe vették szülővárosában, a bosznia-hercegovinai Ljubuskiban a Pick Szeged korábbi horvát játékosát. A hírt bosnyák és horvát lapinformációkra hivatkozva a Szabad Magyar Szó írta meg, vette észre a 24.hu.

Denis Buntic letartóztatására azért volt szükség, mert fennállt a gyanúja a bűnismétlésnek és a tanúk befolyásolásának.

– A gyanúsított D. B.-t családon belüli erőszak és engedély nélküli fegyverek és robbanószerkezetek birtoklása miatt vette őrizetbe a rendőrség. Az előzetes letartóztatásra azért volt szükség, mert fennállt a gyanú, hogy a gyanúsított befolyásolja majd a tanúkat, és hogy megismétli a törvényellenes cselekedetet – idézi a bosnyák ügyészség Bljesak.info oldalnak küldött válaszát a Szabad Magyar Szó.

Buntic 2016 nyarán friss Bajnokok Ligája-győztesként igazolt Szegedre. Korábban olimpiai bronzérmes, valamint világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes volt a horvát válogatottal. Szegedről közös megegyezéssel szerződése lejárta előtt, 2017. decemberében távozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában