Szombat 14 órától a címvédő a Szentgotthárdot fogadja

2023.09.21. 13:45

Tekebajnokság: jó kis parti lesz

Újabb remek mérkőzésre van kilátás a férfi tekecsapat szuperligában. A negyedik fordulóban a Szegedi TE az újszegedi teke- és bowlingcentrumban a Szentgotthárd együttesét fogadja szombat 14 órától.

Mádi József

Zapletán Zsombor jó csapat ellen léphet pályára.

Fotó: Gémes Sándor

Miért is gondoljuk, hogy jó teke meccs lesz?

Azért például, mert a házigazda Szeged mint bajnoki címvédő nem engedhet meg magának semmilyen lazítást – ezt egyébként az elmúlt három fordulóban bizonyította is.

Illetve azért is, mert a szuperliga negyedik fordulójában az ellenfele az a Szentgotthárd lesz, amely csupa fiatal, motivált és tehetséges játékosból áll. 

A két együttes közül a szegediek a három eddigi játéknapot három sikerrel hozták le, hiszen 7:1-re legyőzték a Bábolnát, 5:3-ra a Répcelakot és 7:1-re a Győrt, míg a vasi vendégek két győzelemmel állnak (7:1 a Szank és 6:2 a Győr ellen), míg a Zalaegerszegtől otthon 8:0-ra kikaptak.

A bajnokság eddigi szakasza elég mozgalmasan alakult, hiszen a bajnoki címre esélyes zalaiak például otthon kikaptak a Kaposvártól, az utóbbi alakulat így a Szegedhez hasonlóan még veretlen. 

Ami még érdekesség, hogy a két együttes ifjúsági alakulata egyaránt három sikerrel kezdte a szezont, és most a felnőttek előtt 13 órától éppen egymás ellen lépnek pályára az újszegedi teke- és bowlingcentrumban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában