Hétvégi program

2023.10.27. 06:00

Lakodalom előtt a listavezető elleni meccs vár az ásotthalmi focistákra

Folytatódik-e az SZVSE és a Sándorfalva nagy sorozata? Ez lehet a vármegyei labdarúgás hétvégi kérdése, hiszen amennyiben az említett csapatok ezúttal is három pontot szereznek, akkor egymás után a tizedik sikerüket aratják a saját bajnokságukban.

Vajgely Pál

Nem lesz egyszerű dolga szombaton az ásotthalmi játékosoknak.

Fotó: Gémes Sándor

Péntek este Hódmezővásárhelyen kezdődik meg a Csongrád-Csanád vármegyei labdarúgás újabb hétvégéje. Az elmúlt öt meccsét egyaránt elveszítő HFC II. a liga legkevesebb kapott góljával rendelkező Tiszaszigetet fogadja, és igencsak nagy meglepetés lenne, ha a hazaiak rossz szériája ezen a találkozón szakadna meg. 

Lakodalomra készülnek Ásotthalmon, hiszen a csapat játékosa, Hevesi Milán megnősül szombaton, délelőtt azonban még az SZVSE-t fogadja a homokháti csapat. A Vasutasok zsinórban kilenc győzelem után érkeznek Ásotthalomra. A forduló rangadóját Kiskundorozsmán rendezik, ahol a 2. helyen álló hazaiak a két ponttal kevesebbet gyűjtött, 4. Algyőt fogadják, de hasonlóan hatpontos meccs vár az FK Szegedre is, amely a Balástyát fogadja az alsóházi derbin.

A vármegyei II. osztályban egyik üldözőjét fogadja a hibátlan mérleggel listavezető Sándorfalva. Az éllovashoz a harmadik Mindszent érkezik, és próbálja megállítani az eddig kilencből kilencet nyerő sándorfalviakat. A St. Mihály–Csongrád meccs is fontosnak ígérkezik a dobogós helyek szempontjából. 

A vármegyei III. osztályban kiélezett csatát vívhat a második Makó a harmadik Forráskúttal. 

A hétvége programja

Vármegyei I. osztály, ma, 18.30: Hódmezővásárhelyi FC II.–Tiszasziget. Szombat, 10 óra: Ásotthalom–SZVSE-G-Falc Kft. 14.30: Kéménygyártó-Mórahalom VSE–DB Futball Bordány SK, Kiskundorozsma–M-Perfect Home Algyő, Szentesi Kinizsi–Makó. 15.30: FK 1899 Szeged-SZEOL–Balástya.

Vármegyei II. osztály, szombat, 14.30: Mártély–Csengele, St. Mihály–Csongrád, Röszke–Deszk, Zsombó–Csanytelek, Sándorfalva–Mindszent, Tömörkény–Apátfalva. Vasárnap, 13.30: Algyő II.–UTC. 

Vármegyei III. osztály, szombat, 12.30: Sándorfalva II.–Zákányszék. 14.30: Baks–Ruzsa, Tiszasziget II.–DB Futball Bordány II., Forráskút–Makó FC-Ducor-Givaudan. Vasárnap, 13.30: Öttömös–Csanádpalota, Pusztamérges–Üllés, Szatymaz–Földeák. Szabadnapos: a Szőreg-DSC. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 14.30: Újszentiván–Csanytelek II., Fülöp SE–Dóc, Gyálarét–Domaszék. Vasárnap, 13.30: Kistelek–Csongrád II., Balástya II.–Kiskundorozsma II. Szabadnapos: a Tömörkény II. Tisza-Maros csoport, szombat, 14.30: Eperjes–Ópusztaszer, Kübekháza–Ambrózfalva, Kiszombor–Hódmezővásárhelyi FC III. Vasárnap, 13.30: Nagylak–Pázsit SE, MAS SE–Mindszent II.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában