22 év után távozott

2023.10.04. 15:10

Leváltották a Csongrád-Csanád Vármegyei Kézilabda Szövetség elnökét

A Pick Szeged és a magyar válogatott korábbi balszélsőjét, Vadkerti Attilát nevezte ki az MKSZ a Csongrád-Csanád Vármegyei Kézilabda Szövetség elnökének október elsejétől. A szakember azt a Fekete Józsefet váltotta a pozícióban, aki huszonkét éven át irányította a szervezetet.

Becsei Dávid

Fekete Józsefet váltja Vadkerti Attila (képünkön).

Fotó: Török Attila/MW

– Hatalmas megtiszteltetés, hogy én képviselhetem ezentúl Csongrád-Csanádot. Az eddig kiválóan végzett munkát szeretném folytatni és olyan jól megoldani ezt a feladatot, mint ahogyan azt tette elődöm is. Nagy várakozással és kihívással tölt el, hogy a kézilabdával foglalkozhatok és abba még inkább belemerülhetek a Magyar Kézilabda Szövetség csongrád-csanádi elnökeként – jegyezte meg a Délmagyarország érdeklődésére Vadkerti Attila.

Az egykori szegedi közönségkedvenc kézilabdázó elnöki pozíciója mellett továbbra is vezetőedzője marad az NB I./B-ben érdekelt PC Trade Szegedi NKE női csapatának.

– A vármegyei szövetségben dolgozó munkatársak jó munkát végeznek, segítőkészen fogadtak, így könnyen ment a beilleszkedés, gördülékenyen kezdtük el a közös munkát – tette hozzá.

Az elnöki, illetve vezetőedzői poszttal kapcsolatban úgy fogalmazott lapunknak, a két pozíció összeegyeztethető. A két megbízást párhuzamosan folytatja, a napi teendőkben a klubnál is van segítsége, így a hatékony munka mindkét helyen garantált.

Karnok Csaba
Fekete József huszonkét éven át irányította a Csongrád-Csanád Vármegyei Kézilabda Szövetséget.
Fotó: Karnok Csaba


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában