Férfi kézilabda

2023.10.04. 13:12

Pick Szeged: Bombac állítólag úgy döntött, a szezon végén távozik

Szerződése lejártával válthat klubot a szlovén irányító.

Becsei Dávid

Lehetséges, hogy a szezon végén Dean Bombac elköszön a szegedi szurkolóktól.

Fotó: Karnok Csaba

A Handball Planet információi szerint Dean Bombac, az OTP Bank-Pick Szeged kézilabdázója úgy döntött, hogy szerződése lejártával, 2024 nyarán eligazol a Tisza-parti klubtól. A 34 éves irányító nyolcadik idényét tölti Szegeden, sorozatban ez a hatodik, mivel 2016 és 2018 között a lengyel Kielcét erősítette. A portál úgy fogalmazott, a következő hetekben az is kiderülhet, hol folytatja karrierjét a játékos.

Azt viszont fontos megjegyezni, egyelőre a játékos és a klub sem utalt arra, hogy távozna Bombac. Egyelőre még új irányító érkezését sem jelentették be a szegediek a következő szezonra.

2024 nyarán új korszak kezdődik Szegeden, miután májusban bejelentette a klub, hogy a 2024–2025-ös idénytől svéd duó irányítja majd a csapatot. A vezetőedző Michael Apelgren lesz, aki a Sävehoftól érkezik a Pick Arénába, míg a másodedző a klublegenda Jonas Källman lesz, miután 2023 nyarán befejezte játékos-pályafutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában