Nagyjából nyolcszáz versenyzőt várnak a CE Glass-kupára és Csaba Béla emlékversenyre

2023.10.27. 08:03

Zambiai és jamaikai indulók a tatamin

Két napon keresztül hat tatamin rendezik meg az újszegedi sportcsarnokban az ifjúsági B magyar bajnokságot, egyben nemzetközi junior és felnőtt CE Glass-kupát, majd az 5. CE Glass Csaba Béla cselgáncs emlékversenyt, a kettőre együtt nagyjából 800 sportolót várnak.

Mádi József

Az újszegedi sportcsarnokban ismét láthatunk látványos dobásokat.

Fotó: Karnok Csaba

Két nap, hat tatami, több száz versenyző, a szokásos különdíjak.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is nagy szabású viadalt szervez az újszegedi sportcsarnokban a Szatymazi SE cselgáncs-szakosztálya.  

Az események szombat 11 órakor indulnak az ifjúsági B korcsoport küzdelmeivel, majd délután következnek a juniorok és a felnőttek, akik már nemzetközi mezőnyben lépnek tatamira a CE Glass-kupán, köszönhetően az európai hírű üveggyár névadó támogatásának, valamint az Első Beton Kft.-nek.

Vasárnap 11 órától pedig immár 5. alkalommal rendezik meg a CE Glass Csaba Béla-emlékversenyt a diák A, B és C, valamint serdülő korosztályokban, azaz a 10, 11, 12 és a 13-14 évesek között.

A két napra összesen nyolcszáz versenyzőt várnak, érkeznek sportolók például Szerbiából, Romániából, Szlovákiából, Ukrajnából, Oroszországból, Dél-Afrikából, Jamaikából, Zambiából, Máltáról – jó néhány ország a nemzetközi dzsúdó szövetség jóvoltából edzőtáboroznak hazánkban.  

A Szatymazi SE cselgáncs-szakosztálya idén ünnepli a 20. évfordulóját, így a szokásos különdíjakat is átadják ezúttal a klubon belüli munka elismeréseként. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában