Helyi sport

2023.11.11. 07:00

Dobogós ellenfelekkel találkozik a két vármegyei NB III.-as csapat

A kék-feketemezes szegediekre nem vár könnyű meccs vasárnap.

Fotó: Gémes Sándor

 A Hódmezővásárhelyi FC és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. is dobogón álló ellenféllel találkozik az NB III. Dél-keleti csoportjának 15., papíron utolsó őszi fordulójában – ám a csapatokra még vár két, tavaszról előrehozott meccs ebben a naptári évben.

Rangadót játszik vasárnap 13 órától a HFC, hiszen a negyedik vásárhelyiek a második helyen álló ESMTK-t fogadják. A két csapatot négy pont választja el egymástól a tabellán, így a HFC sajnálhatja, hogy legutóbb kétgólos előnyből nem tudott nyerni a BKV Előre otthonában. 

Ha megvan az előző két meccs, kicsit könnyebb helyzetből várhattuk volna a rangadókat. A lehetőségeket megadta az élet, de fájó, hogy nem tudunk ezekkel élni. Előre kell tekinteni, hazai pályán nem szerepelünk rosszul. Itt az ideje, hogy végrehajtsunk egy komoly feladatot, az akarat, a hozzáállás lesz a mérvadó, illetve annak a kevés lehetőségnek a kihasználása, ami egy ilyen rangadón adódik – mondta Antal Krisztián, a HFC edzője. 

Nehéz vasárnap várhat a sereghajtó Szeged-Csanád GA II.-re, amely a harmadik Körösladány vendége lesz, a szegediek a legutóbbi öt mérkőzésükön egyaránt pont nélkül maradtak.

Nehéz meccs vár ránk, hiszen egy kimondottan erős ellenféllel találkozunk. Próbálunk elsősorban a saját játékunkra koncentrálni. Célunk, hogy egy pozitív eredményt érjünk el – nyilatkozta Bilics Igor, a Szeged-Csanád GA II. edzője. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában