Gyászhír

2023.11.25. 12:59

Elhunyt Kóródi Sándor Ferenc, a Mórahalom VSE korábbi elnöke

Hosszan tartó, súlyos betegséget követően 89. életévében elhunyt Kóródi Sándor Ferenc, vagy ahogyan sokan ismerték, Frenki bácsi, a Mórahalom VSE egykori elnöke, a klub tiszteletbeli elnökségi tagja.

Becsei Dávid

Gyermekkorától kezdődően megszállottja volt a futballnak, élete végéig szenvedélyes szeretettel és örök energiával támogatta a mórahalmi labdarúgást, minden formában. Mórahalmon a 2000-es évektől kezdődően labdarúgók generációi, sportvezetők és sportszakemberek ismerték, szerették és tisztelték őt. Sportvezetőként, állandó MVSE-drukkerként több mint 20 éven keresztül vett részt folyamatosan a mórahalmi labdarúgás életében – méltatta nekrológjában a Mórahalom VSE Kóródi Sándor Ferencet.

Kóródi Sándor Ferenc számára a foci, az Mórahalom VSE igazi életérzés, örök szerelem volt.
Forrás: Mórahalom VSE

Örök hittel, szeretettel foglalkozott a mórahalmi labdarúgás jövőjével, megnyilvánulásaiban rendületlenül támogató és segítő véleményének adott hangot kedves sportja felvirágoztatása érdekében.

Számára a foci, az MVSE igazi életérzés, örök szerelem volt – zárult szeretett klubja megemlékezése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában