Férfi vízilabda OB I.

2023.11.03. 15:40

Hatpontos rangadót játszik a Szegedi VE itthon

Mindkét OB I.-es Csongrád-Csanád vármegyei férfi vízilabdacsapat hazai környezetben ugorhat medencébe szombaton délután. A Zue.hu Szegedi VE 15 órától a Miskolcot fogadja a Tiszavirág Sportuszodában, míg a Metalcom Szentes vendége a Vasas lesz 18 órától a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Becsei Dávid

Nagy Márton távollétében Bóbis Botond gólerős játékára még inkább szükségük lesz a szegedieknek a Miskolc ellen.

Fotó: Karnok Csaba

Ismét ingyen mehet be a szegedi vízilabdameccsre az, aki érvényes Pick-bérletet mutat fel a jegypénztárnál. Ezúttal viszont azokat is ingyen engedi be a Szegedi Vízilabda Egylet, akik a holnap 16.30-kor a Pick Arénában kezdődő Magyarország-Lengyelország barátságos férfi kézilabda-mérkőzésre vásároltak belépőt és magukkal hozzák. Nem véletlen az “árukapcsolás”, hiszen a vízilabdások meccse éppen a kézilabda-találkozó miatt kezdődik az eredetihez képest korábbi időpontban.

Igazi rangadó vár a szegediekre, mivel a Miskolchoz hasonlóan hat pontot gyűjtöttek eddig. Jobb gólkülönbségének köszönhetően a Tisza-partiak foglalják el a nyolcadik helyet a tabellán, a borsodiak a kilencedikek. Rossz hír viszont, hogy az UVSE elleni győztes idegenbeli mérkőzésen négy percre kiállított Nagy Márton játékára eltiltás miatt nem számíthat Kiss Csaba vezetőedző.

Nem esélyesként ugrik medencébe otthon a Metalcom Szentes, amely a bombaerős Vasast fogadja. Az angyalföldiek az előző fordulóban brutális erődemonstrációt tartottak, ugyanis az előző idény ezüstérmesének, az OSC otthonában győztek 18-8-ra. Egyetlen vereségüket a BVSC vendégeként szenvedték el (14-13) a bajnokságban, míg az Euro Kupában mindhárom meccsüket megnyerték. Legyőzték az olasz Savonát, a Honvédot, és a görög Apollon Smirnist is. A szentesiek a héten erőnléti edzéseken vettek részt leginkább, szemük előtt már a jövő szombati Miskolc elleni fontos meccs lebeg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában