Bajnoki rangadó 17 órától

2023.11.11. 17:03

Juan Carlos Pastor újra Szegeden, felkerült a Legendák falára – KÉP

A 17 órakor kezdődő férfi kézilabda NB I.-es rangadó, az OTP Bank-Pick Szeged–Telekom Veszprém mérkőzés előtt viszont a nyáron távozott Juan Carlos Pastort ünnepelték a Pick Arénában.

Becsei Dávid

2023. november 11-től ott van Juan Carlos Pastor is a Legendák falán a Pick Arénában.

Fotó: Török János

A legeredményesebb edző felirattal Csányi Sándor tulajdonostól vehetett át emlékplakettet Juan Carlos Pastor, miközben a Pick Aréna közönsége "Míster, Míster!" rigmussal, valamint B-közép egy "Míster el unico", vagyis "Míster, az egyetlen" molinóval köszöntötte. Jelenleg az egyiptomi férfiválogatott szövetségi kapitánya, Németország ellen mutatkozott be az afrikaiak kispadján.

Csányi Sándor (balról) és Juan Carlos Pastor.
Fotó: Török János

Először tért vissza a spanyol szakember Szegedre azután, hogy a nyáron tíz év után távozott a Pick Szeged vezetőedzői pozíciójából. A Tisza-parti klubbal háromszoros magyar bajnok, egyszeres magyar kupagyőztes, valamint EHF-kupa-győztes Pastor felkerült a Pick Aréna legendák falára a két alapító, Bérczy Mihály, Ludányi Márton, valamint Jonas Källman, Fekete Róbert, Tenke Endre, Tóth Géza, Lele Ambrus, Szabó “Sonka” László, Mezei Richárd és Bajusz Sándor mellé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában