Helyi sport

2023.11.17. 06:00

Két pénteki meccsel rajtol a vármegyei labdarúgás hétvégéje, félévet zárnak a II. osztályban

Pénteken egy-egy mérkőzést rendeznek a vármegyei I. és II. osztályban: utóbbi ligában az utolsó őszi fordulót bonyolítják le a hétvégén.

Vajgely Pál

A pirosmezes Tiszasziget lendületben lévő ellenfelet fogad, a Szentes Kiskundorozsmára utazik.

Fotó: Török János

Az utóbbi nyolc mérkőzésén egyaránt pont nélkül maradt Hódmezővásárhelyi FC II.-re nem vár könnyű feladat péntek este, hiszen a dobogóért küzdő Algyőt látja vendégül a vármegyei I. osztály hétvégi nyitómeccsén. A már biztosan őszi bajnok SZVSE a sereghajtó FK Szegedhez látogat, míg a második Tiszasziget a zsinórban négy győzelmet aratott Balástyát fogadja. Homokháti örökrangadót rendeznek szombaton, a Mórahalom az Ásotthalmot látja vendégül.

A vármegyei II. osztályban az utolsó fordulót rendezik idén, a mai nyitómeccsen az eddig pontveszteség nélkül menetelő Sándorfalva a Csengele vendége lesz. A Mindszent a harmadik helyről várja az őszi finist, de nem lesz könnyű dolga a St. Mihály ellen, a Csongrád pedig egy jó zárással még odaérhet a dobogóra.

A vármegyei III. osztály dobogósai (Tiszasziget II., Baks, Forráskút) egyaránt idegenben játszanak, míg a vármegyei IV. osztály Tisza-Maros csoportjából is pótolnak egy meccset szombaton. 

A hétvége programja, vármegyei I. osztály, ma, 18.30: Hódmezővásárhelyi FC II.–M-Perfect Home Algyő. Szombat, 13 óra: Kéménygyártó-Mórahalom VSE–Ásotthalom, Makó–DB Futball Bordány SK, Tiszasziget–Balástya, Kiskundorozsma–Szentesi Kinizsi. 15.30: FK 1899 Szeged-SZEOL–SZVSE-G-Falc Kft. 

Vármegyei II. osztály, ma, 17 óra: Csengele–Sándorfalva. Szombat, 13 óra: Csongrád–UTC, Tömörkény–Zsombó, Apátfalva–Röszke, Mindszent–St. Mihály, Deszk–Mártély. Vasárnap, 13 óra: Csanytelek–Algyő II. 

Vármegyei III. osztály, szombat, 13 óra: Zákányszék–Tiszasziget II. Vasárnap, 10 óra: Makó FC-Duocor-Givaudan–Baks, DB Futball Bordány SK II.–Öttömös, Szőreg-DSC–Ruzsa, Földeák–Forráskút, Csanádpalota–Sándorfalva II. A Szatymaz–Pusztamérges meccset december 9-re halasztották. Az Üllés szabadnapos. 

Vármegyei IV. osztály, Tisza-Maros csoport, szombat, 13 óra: Kübekháza–Tápé. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában