Helyi sport

2023.11.03. 12:36

Miskolcon folytatja a St. Mihály

Delmagyar.hu

Idegenbeli meccs vár a lányokra.

Fotó: Gémes Sándor

A válogatott szünet után folytatódik a Simple női labdarúgó NB I., szombaton 13 órától a DVTK vendége lesz a KÉSZ-St. Mihály Szeged. 

A Tisza-partiak négy elveszített mérkőzést követően utaznak Miskolcra, ellenfelük pedig eddig 11 pontot gyűjtve a tabella hetedik helyéről várhatja a folytatást, a szegediek a tizedik helyen állnak. A DVTK eddigi három hazai meccséből kettőt megnyert, míg a St. Mihály szezonbeli egyetlen sikerét idegenben, Székesfehérváron aratta.

A klub játékosai közül az elmúlt időszakban az U19-es válogatottnál szerepelt Koszo Sydney: a korosztályos nemzeti csapat a franciaországi Eb-selejtező tornán megőrizta A ligás tagságát. A lányok az olaszoktól 2–1-re, majd a franciáktól 1–0-ra kaptak ki (ezen a meccsen Koszo Sydney-t választották a meccs legjobbjának), majd az észak-írek elleni 1-1-es döntetlen, és az így elért jobb gólarány azt jelentette, a magyar csapat marad az A ligában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában