Szombat 13 órától az éllovas Békéscsaba érkezik

2023.11.17. 14:38

Rangadó Hódmezővásárhelyen

Igazi rangadó következik a labdarúgó NB III. 16. fordulójában: a negyedik Hódmezővásárhelyi FC az éllovas Békéscsabát fogadja szombat 13 órától.

A hódmezővásárhelyiek (a labdával Deczki) a Békéscsabát fogadják.

Fotó: Gémes Sándor

Az őszi idénynek vége, következik a tavaszi szezon első két fordulója. Mivel a négy NB III.-as bajnokra még osztályozó is vár az NB II.-ért, így a harmadosztályban igyekezni kell a mérkőzések lebonyolításával. Ezért fordulhat elő, hogy a Hódmezővásárhelyi FC még a 2023-as naptári évben kétszer is találkozhat a bajnokság éllovasával, a Békéscsabával.

A két csapat őszi, vagy inkább még nyári találkozóján a csabaiak 3–1-re nyertek a Kórház utcában, így akár itt lehet az idő a visszavágásra is.

– Nekem nem tetszik, hogy az igazi tavaszi szezonra nem megy át ez a meccs, valamint az utolsó, Szeged-Csanád GA II. elleni találkozó sem. Ez azért nem könnyű... Meg kell lenni a szervezettségnek és minden áron győzni akarásnak, náluk viszont megvan a képesség, ráadásul egészen jó szériát futnak, de ha türelmesek leszünk, akkor elérhetünk jó eredményt. Jó lenne sokáig meccsben maradni, döntetlen körüli eredményen tartani őket, esetleg vezetni ellenük, mert akkor talán sebezhetőbbek. Hunya Krisztián még sérült, illetve Ondrejó Tamásnak van kisebb problémája, illetve akadnak olyanok, akik szintén vannak gondjaik, de bízom benne, hogy rendelkezésre állnak majd – mondta Antal Krisztián, a Hódmezővásárhelyi FC vezetőedzője.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában