Helyi sport

2023.12.13. 16:28

A jövőjéről beszélt az OTP Bank-Pick Szeged kapusa

Egyelőre még nem tudni, hol folytatja a Tisza-partiak kapusa.

Delmagyar.hu

Mikler Roland jövője kérdéses.

Fotó: Karnok Csaba

A Sport TV Kézivezérlés Extra című műsorának vendége volt Mikler Roland. Az adás végén az OTP Bank-Pick Szeged kapusát arról kérdezték, mit lehet tudni a jövőjével kapcsolatban – a 39 éves kapus szerződése ugyanis az idény végén lejár az ötszörös magyar bajnok csapatnál.

Egyelőre még nem tiszta, hogy mi lesz velem a nyártól. Azzal nem árulok el nagy titkot, szeretnék kézilabdázni, és úgy érzem, ezen a szinten is tudok segíteni a csapatnak. Bízom benne, hogy még ezen a szinten folytathatom, ha pedig nem, arra nem szeretnék gondolni – mondta az adásban Mikler Roland.

Sosem vagyok elégedett magammal, az visz előre, hogy mindig jobban és jobban szeretnék védeni. Azt gondolom, ebben a félévben is tudtam segíteni annyit a csapatnak, hogy bevethetőnek érezzem magamat. Benne van a pakliban, hogy maradok Szegeden – tette hozzá a szegediek kapusa, aki arról is beszélt, január 8-ig kaptak szabadságot Kárpáti Krisztián vezetőedzőtől.

A magyar férfi kézilabda-válogatottra januárban Európa-bajnokság vár, ám a nemzeti csapatban ezúttal nem lesz ott Mikler Roland, miután a szövetségi kapitány az olimpiai selejtezőre szeretné bevetni majd a kapust.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában