Gálameccset is rendeznek

2023.12.29. 19:15

A kispályás futball krémje jön Mórahalomra

Program-cunamival egybekötött, másfél millió forint összdíjazású kispályás labdarúgótornát rendeznek január első hétvégéjén a Móradombi Sportcsarnokban Mórahalmon. A Clean Star Complex Kft. Pro Liga csoportmérkőzéseit jövő szombaton rendezik, míg a vasárnapi döntőt 18 órától, előtte pedig a Szeged Öregfiúk csapata az Újpest Öregfiúkkal játszik gálamérkőzést.

Becsei Dávid

Tombácz Róbert (balról) és Magyar György is pályára lép jövő vasárnap a Szeged Öregfiúk mezében az Újpest Öregfiúk ellen Mórahalmon.

Fotó: Török János

Alighogy véget ért az újszegedi sportcsarnokban a 34. Kék Mókus-kupa, máris jön Csongrád-Csanád vármegyében egy újabb rangos kispályás labdarúgótorna. A Pro Ligát már nyolcadik alkalommal rendezik meg, először Mórahalmon, a korábbi hét eseménynek Kistelek adott otthont.

A csoportküzdelmeket – a sorsolást még nem tartották meg – január 6-án 9 órától rendezik meg. Négy csoportban összesen tizenhat csapat lesz érdekelt, a szervezők menetrendje alapján három óránként bonyolítják le egy-egy négyes küzdelmeit. Ez a torna szombati programját ki is teszi, az egyenes kieséses szakasz január 7-én, vasárnap 10 órától folytatódik majd a negyeddöntőkkel. Az első elődöntőt 14, a másikat 15 órától rendezik meg. 16 órától gálamérkőzésen a Szeged Öregfiúk az Újpest Öregfiúk ellen lép pályára. A szegedieket erősíti majd többek mellett Tombácz Róbert, Makra Zsolt, Völgyi Dániel, Laczkó Zsolt, Szabics Imre, Tóth Attila, Koncz Zsolt, Bány Tamás, Magyar György és Hadár Attila, míg a technikai vezető Kurai László lesz. Az újpestiek keretében ott van Véber György, Bácsi Sándor, Szlezák Zoltán, Kabát Péter, Kovács Zoltán, Fehér Csaba, Tamási Zoltán, Urbán Flórián és Madarász János, de a lilákkal tart majd Mórahalomra a zenész Marics Péter is.

A menetrendet színesíti majd az izgalom az értékes tombolanyeremények iránt, valamint érkezik a Móradombi Sportcsarnokba az ásotthalmi Zörgő János is, aki 2023-ban megnyerte a TV2 Séfek séfe műsorát. Meglepetés fogással és desszerttel fogadja majd az érdeklődő kilátogatókat.

A Clean Star Complex Kft. Pro Ligán rendeznek mérkőzést a harmadik helyért is, ahol 100 ezer forint készpénz és 50 ezer forint értékű ajándékutalvány lesz a tét. A döntő 18 órakor kezdődik, amelynek győztese 750 ezer forint készpénzzel lesz gazdagabb, míg az ezüstérmes 300 ezer forint készpénzt és 150 ezer forint értékű ajándékutalványt kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában