Helyi sport

2023.12.05. 20:30

Két országos csúcsot úszott Pádárral és Ugraival a gyorsváltó

A délelőtthöz hasonlóan az esti döntőben is országos csúcsot úszott az Ugrai Panna, Komoróczy Lora, Senánszky Petra, Pádár Nikolett összetételű női 4x50 méteres gyorsváltó a rövidpályás Európa-bajnokságon a romániai Otopeniben.

Becsei Dávid

Komoróczy Lora (baról jobbra) Ugrai Panna, Senánszky Petra és Pádár Nikolett a női 4x50 méteres gyorsváltó előfutama után

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Ketten képviselik Csongrád-Csanád vármegyét Otopeniben. A Hód Úszó SE sportolója, Ugrai Panna, valamint a Haász Szue tehetsége, Pádár Nikolett. A hatodik helyezett női 4x50 méteres gyorsváltóban mindketten érdekeltek voltak. Ugrai ezen kívül 50 méter gyorson is medencébe ugrott, időeredménye viszont a 31. helyre volt elég, így nem jutott be a holnapi fináléba.

A szerdai második nap programjában Ugrai Pannára délelőtt a női 100 méter vegyes előfutama vár, majd ha úgy alakul, akkor az esti menetrendben 17 óra után az elődöntő.

Rövidpályás Európa-bajnokság, Női 4x50 m gyorsváltó, eredmények, 1.: Svédország 1:35.60 perc, 2. Olaszország 1:36.92
3. Nagy-Britannia 1:37.19... 6. Magyarország (Senánszky Petra, Ugrai Panna, Komoróczy Lora, Pádár Nikolett) 1:38.49.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában