Már a tavaszi szezonban játszhat

2024.01.19. 21:26

A Pick Szeged BL-ellenfele a Veszprém korábbi játékosával erősíti meg keretét

A tavaszi idényben a Bajnokok Ligájában is pályára léphet.

Becsei Dávid

Az észak-macedón Dejan Manaszkov négy idényen át játszott a Telekom Veszprémben.

Fotó: Török Attila/MW

Dejan Manaszkov leigazolását jelentette be az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának Bajnokok Ligája-ellenfele, az Eurofarm Peliszter. A 31 éves balszélső 2017 és 2022 között a Telekom Veszprémet erősítette, ahonnan hazaigazolt korábbi csapatába, a Vardar Szkopjéba. Először szombaton vesz majd részt új csapatának edzésén.

A Peliszter történelme során először lehet ott a Bajnokok Ligája főtábláján a 2023–2024-es szezonban. A nyáron Bogdan Radivojevicset is leigazolták Szegedről, valamint Uros Borzast az Elverumból. A csoportkör első tíz fordulója során nem sikerült pontot szerezniük, de többször közel álltak már ehhez. Szegeden 34–26-os vereséget szenvedtek novemberben, míg Észak-Macedóniában egy utolsó pillanatokban szerzett Szita-góllal nyert a Pick 27–26-ra. A Peliszter az A csoport sereghajtója nulla ponttal, míg az OTP Bank-Pick Szeged tizenegyet gyűjtött eddig, amivel a továbbjutást jelentő ötödik helyen áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában