Helyi sport

2024.01.07. 12:47

Bácsi Bernátért szurkolhatunk hétfőn este az M4 Sport Év Sportolója Gálán

Illusztris díszvendégek és új programelemek színesítik majd hétfő este az Operaházban sorra kerülő M4 Sport-Az Év Sportolója Gálát, amelyen a 2023-as esztendő legjobb sportolóit és edzőit díjazzák majd. A gálán egy szegedi sportoló sikeréért is szoríthatunk.

Delmagyar.hu

Bácsi Bernáték párosa lett az Év fogyatékos csapata az Év Sportolója Gálán.

Fotó: Karnok Csaba

A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) 66. alkalommal írta ki az Év Sportolója-szavazást, amelyen a sportújságírók szavazatai alapján, több kategóriában hirdetik ki az év legjobbjait.

A ma esti gálán az ATSK Szeged parasportolójának sikeréért is szurkolhatunk, miután a fogyatékos sportolók csapatversenyének top hármas listájában ott van a világbajnokságot nyert szervátültetett asztalitenisz páros, Bácsi Bernát és Szendi János duója. A szegedi sportoló egyébként egyéniben is világbajnoki címet nyert az Ausztráliában megtartott vb-n. 

Egy álom vált valóra! Az elmúlt évek eredményei és a két top háromba kerülés sportolói karrierem csúcspontját jelenti. Felelősséget is jelent, hogy a szervátültetett válogatott egyik legeredményesebb sportolója vagyok. A hasonló cipőben járóknak példát kell mutatni, hogy bármit el tudunk érni, csak küzdeni kell a céljainkért és álmainkért! – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a díjátadót megelőzően Bácsi Bernát. 

Az idei gálán sem lesz hiány a díszvendégekből, Fabio Cannavaro világbajnok és aranylabdás olasz labdarúgó mellett az Egyesült Államokból érkezik a magyar-szlovák származású fitness-versenyző és edző, Tímea Majorová, valamint a temesvári születésű, de már izraeliként négy futball-világbajnokságon bíráskodó játékvezető, Abraham Klein, valamint a szintén magyar származású Joe Berényi amerikai paralimpiai bajnok kerékpáros.

A gálát ma 19.30 órától az M4 Sport élőben közvetíti, az est két házigazdája Berkesi Judit és Tihany Viktor lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában