Helyi sport

2024.01.07. 17:08

Két meccset nyert Veszprémben a vármegyei játékvezetői válogatott

Nem sikerült a Csongrád-Csanád vármegyei játékvezetők célja az idei Sípmester Fesztiválon. A Veszprémben megrendezett tornát ugyan jól kezdte a csapat, ám végül nem jutott be a felsőházba, és a tizenkettedik helyen végzett a húszcsapatos tornán.

Delmagyar.hu

Tizenkettedik helyen végeztek a vármegyei játékvezetők a húszcsapatos tornán.

Fotó: Török János

Bár jól kezdett, és legyőzte Somogy vármegye csapatát a labdarúgó játékvezetők kispályás tornáján Csongrád-Csanád vármegye válogatottja, nem sikerült a negyeddöntőbe jutás a csapat számára. Mint később kiderült, a két döntőssel szerepelt egy csoportban a csapat, Bács-Kiskuntól, valamint a későbbi győztes Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei kollégáktól is minimális különbséggel kaptak ki vármegyénk játékvezetői.

A szombaton megszerzett csoportharmadik helyet követően vasárnap a kilencedik helyért való helyosztókon voltak érdekelt Dobai Jánosék, és egy hektikus meccsen kaptak ki a hevesi sporiktól. A torna zárómeccsén Borsod-Abaúj-Zemplén jobbnak bizonyult, így végül a tizenkettedik helyen zárta a tornát a vármegyei játékvezetői válogatott.

Csongrád-Csanád vármegye eredményei:
Csongrád-Csanád–Somogy 2–0, Bács-Kiskun–Csongrád-Csanád 2–1, Csongrád-Csanád–Szabolcs-Szatmár-Bereg 0–1, Vas–Csongrád-Csanád 0-1. A helyosztókon: Heves–Csongrád-Csanád 4–3. A 11. helyért: Csongrád-Csanád–Borsod-Abaúj-Zemplén 0–3.

A B csoport végeredménye:
1.Szabolcs-Szatmár-Bereg 12 pont, 2. Bács-Kiskun 9 pont, 3. Csongrád-Csanád 6 pont, 4. Somogy 3 pont, 5. Vas 0 pont.

A Sípmester Fesztivál végeredménye: 1. Szabolcs-Szatmár-Bereg, 2. Bács-Kiskun, 3. Baranya, 4. Békés, 5. Fejér, 6. Pest, 7. Budapest, 8. Győr-Moson-Sopron, 9. Heves, 10. Jász-Nagykun-Szolnok, 11. Borsod-Abaúj-Zemplén, 12. Csongrád-Csanád, 13. Komárom-Esztergom, 14. Veszprém, 15. Hajdú-Bihar, 16. Somogy, 17. Zala, 18. Tolna, 19. Vas, 20. Nógrád. 

A Csongrád-Csanád vármegyei játékvezetői válogatott kerete:

Gargya Balázs, Kakuk Szabolcs, Dobai János, Borbás Bottyán, Halász József, Maurer János, Barta Norbert, Kis Máté, Kiss Márkó, Kiss Dávid, Ördögh Márton, dr. Tapodi Péter. Csapatvezető: Bálint Zsolt, Szalai Szabolcs István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában