A 4. Lázár Bence emléktornán először szegedi öregfiúk csapat

2024.01.07. 07:50

Nehéz csoportban szerepeltek

A Szeged öregfiúk csapata először vett részt a Kecskeméten megrendezett 4. Lázár Bence kispályás labdarúgó-emléktornán, amelyen nem maradt győzelem nélkül, de a négyes csoportból nem jutott tovább.

Mádi József

A szegedi öregfiúk nehéz csoportban szerepeltek Kecskeméten.

Fotó: szervezők

A Soha ne add fel Lázár Bence emlékalapítvány kezdeményezésére és szervezésében immár negyedik alkalommal rendezték meg Kecskeméten a kispályás labdarúgó emléktornát a tragikusan fiatalon elhunyt egykori újpesti NB I.-es labdarúgó tiszteletére. Az eseményen ezúttal nyolc csapat vett rész, és a Szeged öregfiúk együttese Bodó Attila vezetésével először kapott meghívást.

Mindent elárul a szegedieket is magában foglaló csoport erősségéről, mint az, hogy a két döntős ebben a kvartettben szerepelt. A tisza-partiak (Tombácz Róbert, Dénes Zsolt – kapusok, Sipos Adrián, Makra Zsolt, Völgyi Dániel, Szilágyi Tamás, Podonyi Norbert, Ondrejó Tamás, Ács Levente, Mészáros Zoltán, Tóth Attila, Bodó Attila csapatvezető) az első meccsükön a Nyíregyházától 4–2-re kikaptak (szegedi gólszerzők: Völgyi, Szilágyi), aztán a Kerekegyházát 4–2-re legyőzték (Ács Levente 2, Podonyi Norbert, Völgyi Dániel), majd a Kecskeméttől 4–1-es vereséget szenvedtek, a szegedi gólt Ács L. szerezte. A Tisza-partiak így nem jutottak tovább, miközben a Nyíregyháza és a Kecskemét az elődöntőket megnyerve a döntőben találkozott, amelyet a házigazdák (például Csordás Csaba, Némedi Norbert, Koncz Zsolt, Simon Attila, Vörös Péter, Nagy Lajos) végül megnyertek.

A torna legjobb kapusa Ámann Márk (Kecskemét), gólkirálya Farkas II. Balázs (Nyíregyháza), míg legjobb játékosa Huszti Szabolcs (F-Group Menedzseriroda) lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában