10. alkalommal csapnak össze a vármegyei klubok

2024.01.25. 16:51

Röszkén indul a Saller-kupa

Immár 10. alkalommal rendezik meg két helyszínen (Röszke, Domaszék) a Saller-kupa kispályás labdarúgótornát, amelyen a Csongrád-Csanád vármegyei klubok szerepelnek majd.

Mádi József

Kupák és különdíjak várják a Saller-kupa résztvevőit.

Fotó: Márki Ferenc

Az események pénteken Röszkén indulnak 17 órától: az A csoportban a házigazda Röszke SK (vármegyei II. osztály) mellett az Üllés (vármegyei III. osztály), a HFC II. (vármegyei I. osztály) és a Gyálarét (vármegyei IV. osztály) küzd majd a továbbjutást jelentő első két helyért.

Szombaton újabb három kvartett csapatai következnek, a torna pedig átköltözik a domaszéki sportcsarnokba. Reggel az A jelű négyesben a Mártély (vármegyei II. osztály), az Algyő II. (vármegyei II. osztály), a Makó (vármegyei I. osztály) és a Zákányszék (vármegyei III. osztály), a C kvartettben délben a Mindszent (vármegyei II. osztály), az FK Szeged (vármegyei I. osztály), a Pázsit (vármegyei IV. osztály) és a vajdasági FK Slavija, míg késő délután a D csoportban a Kiskundorozsma (vármegyei I. osztály), az Újszentiván (vármegyei IV. osztály), a Zsombó (vármegyei II. osztály), illetve a vajdasági Jedinstvo Guma Trade szerepel.

Vasárnap pedig már az egyenes kieséses szakaszt rendezik szintén Domaszéken: a negyeddöntők 9, az elődöntők 12 órától, a helyosztók 13.30-kor kezdődnek.  

A viadal megszervezésében Márki Ferenc mellett hatékonyan részt vett a Csongrád-Csanád vármegyei igazgatósága, valamint Cs. Tóth Zoltán is, akik méltó jutalmakat ajánlottak fel a jubileumi 10 rendezvényre.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában