Helyi sport

2024.01.30. 15:00

Több mint egy tucat érem a Tuti Korisoktól a Jász kupán

Jászberényben rendezték meg a Jász kupát, amelyről összesen 16 éremmel térhettek haza a Tuti Kori rövidpályás gyorskorcsolyaegyesület versenyzői.

Delmagyar.hu

Eredményesen szerepeltek Jászberényben a Tuti Korisok.

Fotó: Tuti Korcsolyázó KSE

Az F korcsoportban a lányoknál Fehér Anna összetettben negyedik lett (500 méteren bronzérmet szerzett), míg a fiúknál Tóth Dávid minden versenyszámban dobogóra állhatott (500 és 222 méteren ezüst-, 333 méteren bronzérem), így összetettben másodikként végzett, ugyanitt Tutrai Áron összetett ötödikként zárt.

Az E korcsoportban Gárdián Borbála Szonja ötödik lett (egy bronzot szerzett 333 méteren), míg a fiúknál Fazekas Márton egy horvát riválissal vívott nagy csatákat. 333 méteren a szegedi versenyző győzött, a másik két távon azonban a horvát fiú, így összetettben ezüstérmet szerzett Fazekas Márton. Vincefi Zalán a 13. helyen végzett, majd a három fiú váltóban egy ezüstérmet nyert.

A C korcsoportban Fazekas Vera összetett ötödik lett, a D korcsoportban Vető Rozina Emília minden távon A döntőt futhatott, és végzett összetett ötödik helyen, míg Tóth Tímea Ilona 14. helyen végzett. A C-D leányváltóban a lányok nagy hajrával a harmadik helyet szerezték meg.

Az összevont korcsoportban versenyzett Gárdián Lajos Zsombor, aki két távon is érmet nyert, 1500 méteren bronzot, 1000 méteren pedig aranyérmet szerzett, míg 500 méteren negyedik lett, így a junior B kategória másodikjaként zárt. Péter Gergely Dániel pedig a junior A kategóriában lett második. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában