Újabb játékos leigazolását jelentették be

2024.02.26. 12:19

A Szeged-Csanád GA-tól igazolt támadót a Hódmezővásárhelyi FC

Újabb érkezőről adott hírt a Hódmezővásárhelyi FC NB III.-as labdarúgócsapata. A negyedik téli igazolás Tóth Péter, a Szeged-Csanád GA II. támadója.

Becsei Dávid

Szűcs Róbert sportigazgató (balról) és Tóth Péter.

Forrás: a HFC Facebook-oldala

– Petit a támadó szekció megerősítésére igazoltuk, több poszton is bevethető. Gólérzékeny és dinamikus játékos, kreativitásával színezheti játékunkat. Robbanékonysága és gyorsasága veszélyt jelenthet ellenfeleink számára – jellemezte a 22 éves labdarúgót Szűcs Róbert, a HFC sportigazgatója.

Tóth a Szeged-Csanád GA II.-ben az ősszel négy mérkőzésen kapott lehetőséget, háromszor kezdőként, egyszer pedig csereként. A 2022–2023-as szezonban 18 góllal vette ki a részét a szegediek bajnoki címéből a vármegyei I. osztályban. 2020 júniusában 19 évesen egy Újpest elleni találkozón bemutatkozott az NB I.-ben a Honvéd mezében, csereként negyedórát töltött a pályán. Azóta megfordult Ajkán, Kozármislenyben és Békéscsabán is.

Tóth Péter a HFC negyedik bejelentett érkezője Busa Bence, Pleszkán Tibor és Török Kevin után.

A Vásárhely vasárnap 14 órakor a közvetlen riválisának számító Körösladány ellen kezdi meg a tavaszi idényt az NB III. Dél-keleti csoportjában hazai környezetben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában