Helyi sport

2024.02.04. 10:23

Az FK Szeged hatszor, a Szentes ötször volt eredményes a felkészülési főpróbán

A bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzéseiket játszották a vármegyei I. osztályban érdekelt csapatok, de pályán voltak az NB III.-as együttesek is.

Delmagyar.hu

Illusztráció: Árvai Károly

Szerbiai ellenféllel szemben gyakorolt, és hatgólos meccsen alulmaradt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. NB III.-as csapata. A szintén a harmadosztályban érdekelt Hódmezővásárhelyi FC a szünet után lőtt gólokkal győzött a Tiszasziget ellen.

A vármegyei I. osztályban játszó csapatok számára ez a hétvége volt a főpróba a bajnoki rajt előtt. A Kiskundorozsma szoros meccsen maradt alul a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei I. osztályt vezető Tiszaföldvár ellenében. A Makó és a Szentes is Békés vármegyei csapat ellen tudott nyerni, akárcsak az Algyő, amely két meccset is letudott egy nap, ám a Mórahalomtól kikapott, a Szarvast viszont legyőzte. Szintén Békésben aratott győzelmet a vármegyei II. osztályú Mindszent, a Csongrád pedig kikapott a Kunszentmártontól, míg a Balástya a St. Mihály vendégeként tartott győztes főpróbát a bajnokság kezdete előtt.

Eredmények:

FK Bajsa–Szeged-Csanád GA II. 4–2, Szegedi gól: Pataki, Boda. Csongrád–Kunszentmárton 1–4, csongrádi gól: Borda. Makó–Mezőhegyes 2–1, makói gól: Vas K., Dancsó B. Szentesi Kinizsi–Nagyszénás 5–3 (0-1), szentesi gól: Péter J., Bartucz P., Bertók G. (3). St. Mihály–Balástya 1–4, gólszerzők: Ferge A., ill. Bitó M., Vörös L., Bitó B., Horváth Cs. Hódmezővásárhelyi FC–Tiszasziget 2-0, gsz.: Tóth P., Zámbori. Algyő–Mórahalom 1–4, FK 1899 Szeged-SZEOL–Ásotthalom 6–3, Algyő–Szarvas 2–0, Kiskundorozsma–Tiszaföldvár 0–1, Tótkomlós–Mindszent 1–2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában