Helyi sport

2024.02.14. 07:00

Két váltóban versenyezhet Ugrai Panna a dohai vb-n

A Hód Úszó SE úszója olimpiai kvótáért ugorhat vízbe a dohai világbajnokságon.

Delmagyar.hu

Ugrai Panna és edzője, Máté Hunor.

Fotó: Hód Úszó SE

A medencés úszószámokban a 200 méter gyorson döntőbe jutott Pádár Nikolett mellett lesz még egy vármegyei érdekeltség, hiszen a magyar csapat tagja a Hód Úszó SE sportolója, Ugrai Panna is. 

A hódmezővásárhelyiek úszója csütörtökön a 4x200 méteres gyorsváltóban kaphat szerepet, amennyiben Kapás Boglárka bejut majd a döntőbe 200 méter pillangón. A gyorsváltótagja Pádár Nikolett, Ábrahám Minna és Késely Ajna. Pannára egy másik váltószám, a 4x100 méteres vegyesúszás vár majd a világbajnokság vasárnapi zárónapján.

Ez lesz az első felnőtt világbajnokságom, így természetesnek gondolom, hogy izgulok kicsit. Így azonban, hogy váltóban számítanak rám és egyéniben nem indulok, kisebb a nyomás. Nagyon szeretek a csapattársaimmal versenyezni, teljesen más érzés velük a rajtkőre állni, mint egyedül – mondta a világbajnokságot megelőzően Ugrai Panna, aki a vegyesváltó tagjaként az olimpiai kvótáért ugorhat vízbe. Ehhez a legjobb 16 között kell végeznie a magyar lányoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában