Helyi sport

2024.02.16. 13:01

Lemondott az SZTE-Szedeák vezetőedzője, visszatért a kupában ezüstöt nyert szakember

A Körmend elleni bajnoki vereséget követően Nikola Lazics úgy döntött, távozik az SZTE-Szedeák vezetőedzői pozíciójából, lemondását pedig a klubvezetés elfogadta.

Delmagyar.hu

Nikola Lazics a szerdai bajnoki után benyújtotta lemondását, és távozott a Szedeák vezetőedzői posztjáról.

Fotó: Török János

A Körmend elleni mérkőzésen zsinórban az ötödik mérkőzésén maradt alul az SZTE-Szedeák, a mérkőzést követően pedig Nikola Lazics,a gárda vezetőedzője benyújtotta a lemondását, így távozik a csapat éléről.

Nagyon szeretem ezt a klubot és úgy érzem, most azzal tudok a legtöbbet segíteni, ha átadom a helyem, bízva abban, hogy az új energia, a friss impulzusok hasznára lesznek a csapatnak. A szezon elején aratott szép győzelmekre és a Magyar Kupa négyes döntőjébe jutásra büszke vagyok, de a jelenlegi helyzetben tenni kellett valamit – indokolta elhatározását Nikola Lazics.

A vezetőedzői pozícióban "visszacsere" történt, a Szedeák szakmai munkáját a szezon hátralévő részében ugyanis az a Simándi Árpád irányítja, aki 2022-ben Magyar Kupa-ezüstérmet nyert a szegediekkel és tavaly január végén éppen Lazicsnak adta át a karmesteri pálcát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában